Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016

Κατρούγκαλος: Αβάσιμα τα επιχειρήματα για μείωση των συντάξεων (σσ τον έβαλαν να κάνει την βρώμικη δουλειά, είναι και ..επιδεικτικούλης στο τέλος θα τον κυνηγάνε όλοι)


"Το να μας κατηγορούν σήμερα τα δύο κόμματα που δημιούργησαν την εργασιακή ζούγκλα είναι υποκριτικό" σημείωσε ο υπουργός Εργασίας



Με επίθεση στην αντιπολίτευση απάντησε ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος στην κριτική που του ασκείται ...για μείωση συντάξεων , με τον Υπουργό να χαρακτηρίζει σήμερα από τη Βουλή ως "αβάσιμα" τα επιχειρήματα περί μείωσης νυν συντάξεων, χωρίς όμως για μια ακόμα φορά να διευκρινίζει αν ομιλεί μόνο για τις κύριες ή και για τις επικουρικές. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η παραδοχή του κ. Κατρούγκαλου για εργασιακή ζούγκλα με τον Υπουργό να αποκαλύπτει εν πολλοίς ότι το μόνο που θα αντιτάξει η κυβέρνηση ως απάντηση η κριτική για το ασφαλιστικό θα είναι το επιχείρημα περί καμμένης γης και υποκρισίας των προηγουμένων κυβερνήσεων. « Καλούμαστε να διαχειριστούμε μια βαριά κατάσταση εργασιακής απορρύθμισης και ζούγκλας και ερχόμαστε να το αντιμετωπίσουμε με συστηματική και σφαιρική δουλειά. Το να μας κατηγορούν σήμερα τα δύο κόμματα που δημιούργησαν την εργασιακή ζούγκλα είναι υποκριτικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος. Νωρίτερα, η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ «θα συναινέσει για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις όχι όμως για μειώσεις συντάξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου