Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Ποιοι αντέδρασαν με τα μανικετόκουμπα του υφυπουργού...

Έντονο κοντράστ προκάλεσε η εμφάνιση και η τοποθέτηση του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να τοποθετηθεί και...
να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών που καταθέτουν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έλεγχου.

«Παραμένω στο πλευρό των αδικημένων και των ασφαλισμένων και αυτό κάνουμε συνολικά ως κυβέρνηση» δήλωσε πριν ξεκινήσει να εξηγεί πως το υφιστάμενο ασφαλιστικό σύστημα δεν προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη.

Όπως επιβάλλεται μάλιστα σε ανάλογες περιστάσεις ο υφυπουργός για να ενισχύσει τα επιχειρήματά του άρχισε να κουνά τα χέρια του, όπως περίπου κάνει και ο προϊστάμενός του υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Το πλάνο όμως από το κανάλι της Βουλής εντόπισε τα αστραφτερά μανικετόκουμπα του κ. Πετρόπουλου. Προφανώς και δεν είναι μεμπτό, ωστόσο, δημιούργησε αλγεινές εντυπώσεις και στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μα πως είναι δυνατόν να μιλά για κοινωνική δικαιοσύνη πηγαίνοντας τον πήχη προς τα κάτω την ώρα που έρχεται στην Βουλή με τα μανικετόκουμπα» ακούστηκε ένας βουλευτής να σχολιάζει την ώρα που ο υφυπουργός επισήμαινε ότι τα Ταμεία είναι ελλειμματικά και πως «άκουσα τους αγρότες που μόνο τα τελευταία 20 χρόνια καταβάλουν εισφορές να λένε ότι δεν θέλουν ο ΟΓΑ να δίνει σε άλλους. Αυτή είναι η άποψη ορισμένων που δίνουν αγώνες στα μπλόκα και ζητούν αλληλεγγύη».




protothema.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου