Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Σακελλαρίδης - Τζίμα: Συγκατοικούν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί


Της Σάσας Σταμάτη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ένθετο secret

Συγκατοίκηση και... baby boom τώρα για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη Ράνια Τζίμα. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη δημοσιογράφο ...του Mega στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εγκαταλείποντας το διαμέρισμά του στο Μετς. Μάλιστα, η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού στη Νέα Σμύρνη έχει μεγαλώσει ο γοητευτικός μέχρι πρότινος εργένης και εκεί ζουν οι γονείς του, που εκτιμούν και συμπαθούν την όμορφη Ράνια.

Τα νέα είναι διπλά ευχάριστα, αφού η γοητευτική ξανθιά δημοσιογράφος των ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. «Η Ράνια είναι στις αρχές της πρώτης της εγκυμοσύνης. Προς το παρόν δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πει κάτι για αυτό το θέμα. Αυτό που προέχει για εκείνη τώρα είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, να έχει μια ομαλή κύηση και να κυλήσουν όλα καλά», δηλώνει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής, όλα βαίνουν καλώς και η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει καθημερινά στο κανάλι της Μεσογείων για να καλύψει το ρεπορτάζ της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον σύντροφό της προσπαθούσαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως δεν τα κατάφεραν. «Ακόμα και συγγενείς πρώτου βαθμού της Ράνιας έμαθαν για το χαρμόσυνο γεγονός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο Γαβριήλ ήθελαν πρώτα να περάσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να τους το ανακοινώσουν», λέει άτομο από τον άμεσο κύκλο τους.


Το μωρό

Βασική προτεραιότητα τώρα και των δύο είναι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη. Οσον αφορά το κεφάλαιο «γάμος», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί σε δημαρχείο τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 το «Secret» είχε αποκαλύψει το ειδύλλιο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά του με την απόφασή του να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, με την πολύ γνωστή πολιτική συντάκτρια του Mega. Τότε, μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες τα παρασκήνια σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν στα πολιτικά πηγαδάκια πως έχει αναπτυχθεί μια τρυφερή φιλία μεταξύ του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και της Ράνιας Τζίμα, η οποία φαίνεται πως προχωρά με γοργά βήματα αυτόν τον καιρό στα επαγγελματικά της.

Το «Secret» μάλιστα με αποκλειστικό ρεπορτάζ τον Δεκέμβριο του 2015 είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να περάσει μαζί μερικές ημέρες των γιορτών. Κι επειδή είναι και οι δύο εξαιρετικά αναγνωρίσιμα πρόσωπα, είχαν θεωρήσει σκόπιμο να αφήσουν την Ελλάδα και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όπου τα αδιάκριτα βλέμματα είναι πολύ λιγότερα. Προορισμός τους η μαγευτική πρωτεύουσα της Τσεχίας, Πράγα, την οποία αρκετοί Ελληνες τουρίστες επιλέγουν για να περάσουν τα Χριστούγεννα. Τότε, παρ’ όλο που και οι δυο τους είχαν προσπαθήσει να κρατήσουν μυστικά τα σχέδιά τους, δεν τα είχαν καταφέρει, αφού στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Δύο μήνες πριν, στα μέσα Οκτωβρίου, όταν οι δυο τους είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Ζάππειο, δεν γινόταν να μην τραβήξουν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των επισκεπτών. Η δημοσιογράφος του Mega και ο γοητευτικός οικονομολόγος και τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχαν περιπλανηθεί στη δημοφιλή γιορτή βιβλίου με χαλαρή διάθεση.


Ο ΕΡΩΤΑΣ

Η πρώτη συνάντηση της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έγινε το καλοκαίρι του 2014 στην εκπομπή «Πρωινό Mega», όπου η ξανθιά δημοσιογράφος ήταν συμπαρουσιάστρια με τον Δημήτρη Τάκη. Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο βασικός καλεσμένος τους, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων. Και μπορεί κανείς από τους τηλεθεατές να μην κατάλαβε κάτι, αφού ήταν διακριτικοί και τυπικοί μεταξύ τους, ωστόσο και από τις δύο μεριές υπήρξε ενδιαφέρον και ξεκίνησαν να έχουν επαφές.

Το ειδύλλιο φούντωσε την περίοδο που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου, βρισκόταν σε ημερήσια βάση στη Βουλή και συναναστρεφόταν με δημοσιογράφους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τότε ουκ ολίγες φορές στο καφενείο του Κοινοβουλίου, παρέα με τους πολιτικούς συντάκτες που κάλυπταν τον ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν και η Ράνια Τζίμα συνομιλώντας με τον Γ. Σακελλαρίδη. Από τις χαλαρές εκείνες συζητήσεις, οι οποίες αυξάνονταν θεαματικά, αναπτύχθηκε σε πρώτη φάση μια τρυφερή φιλία, η οποία δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.


Τα πρωτα ραντεβού και οι διαψεύσεις

Τα πρώτα ραντεβού του ζευγαριού έγιναν σε απομονωμένα καφέ στην περιοχή του «Caravel» και του Παγκρατίου, ενώ οι πρώτες βόλτες στην περιοχή του Ζαππείου, όπου κατέληγαν για καφέ ή για ποτό στην «Αίγλη». Οσον αφορά τη σχέση τους, ελάχιστοι γνώριζαν ότι είναι μαζί και, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους συζητείτο στους πολιτικούς και τους δημοσιογραφικούς κύκλους, για ευνόητους λόγους το διέψευδαν, για να μη δώσουν δικαιώματα. Αλλωστε, το γεγονός ότι βρίσκονταν πάντα και με άλλους δημοσιογράφους στη Βουλή ήταν το ιδανικότερο «άλλοθι» για να μη νομίζει κάποιος ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου