Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εναντίον των Επίκαιρων η Νέα Δημοκρατία, για τα όσα έγραψε για την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπήρξε συνεργάτης του Παπασταύρου. Δικαίως, θα υποστηρίζαμε, η Νέα Δημοκρατία θα υποβάλλει.... μηνύσεις. Έτσι πρέπει εάν πιστεύει ότι θίγεται η σύζυγος του αρχηγού, με σκοπό φυσικά να θίγει ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας όμως, δεν είδαμε απάντηση στο δημοσίευμα. Διαβάστε την:"

" Μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδο, στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, "ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το παρασύστημά τους", εξελίσσονται από "συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας".
Απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων "που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη".

Απάντηση από τα δικαστήρια, θα λάβουμε μετά ...από έτη. Επί της ουσίας του θέματος όμως εάν έδινε απάντηση η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερα.

Σημειώνουμε ότι και για άλλη πρόσφατη υπόθεση, ο θιγόμενος -αποκαλύψεις για Νίκο Γεωργιάδη-θα προσέφευγε στην Δικαιοσύνη, αλλά απάντηση επί των κατηγοριών δεν έδιδε...

Ίδια μέθοδος; Επί της ουσίας, θα ήταν καλύτερη η απάντηση, σε συνδυασμό με την προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Αλλιώς ...δεν πείθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου