Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Elsa Hosk & Josephine Skriver> Αγαλματένια κορμιά που τρελαίνουν!

ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Δύο από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια του παγκόσμιου modeling

Δύο από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια του παγκόσμιου modeling, η Elsa Hosk και η Josephine Skriver, ποζάρουν αυτό το μήνα στο φακό του υπέρτατου ερωτικού φωτογράφου David Bellemere παρουσιάζοντας... κάποια από τα νέα, τολμηρά εσώρουχα των «Victoria’s Secret». Μάλιστα η Josephine, μόλις πριν 15 ημέρες έγινε και επίσημα «Άγγελος» των «VS», εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις που είχε κάνει τον τελευταίο χρόνο για τη διάσημη ετικέτα εσωρούχων.
H 23 ετών Josephine Skriver, η οποία είναι 1.80, γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη από λεσβία μητέρα και gay πατέρα. Η πρώτη της δουλειά ως μοντέλο ήταν όταν νεογέννητη πόζαρε για τα Pampers.
Τον Φεβρουάριο του 2011 έκανε το ντεμπούτο της στα catwalks στο σόου του Calvin Klein στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε και στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου περπατώντας για τους οίκους Gucci, Dolce & Gabbana, Chanel, Balenciaga, Yves Saint Laurent και Valentino. To 2013 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο fashion show της «Victoria’s Secret» και κέρδισε τις εντυπώσεις. Πέρσι και φέτος, η Skriver αποτελεί ένας από τους πλέον ανερχόμενους «Αγγέλους» της διάσημης φίρμας εσωρούχων, ενώ όλο το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ένα κρεσέντο τολμηρών εμφανίσεων με τα εσώρουχα της «VS» και με φωτογράφο τον David Bellemere.
Η Elsa Sofie Hosk είναι ένα εντυπωσιακά όμορφο μοντέλο από την Σουηδίαπου μέχρι τώρα, στα 26 της χρόνια, έχει δουλέψει για τους γνωστότερούς οίκους μόδας του κόσμου, μεταξύ των οποίων τους Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, H&M, Lilly Pulitzer και Guess. Παράλληλα, η Elsa, που έχει ύψος 1,77, είναι τακτική συνεργάτης της Victoria’s Secret, διαφημίζοντας τελευταία τη σειρά PINK.
Γεννημένη στη Στοκχόλμη, η Hosk ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία των modeling ενώ παράλληλα φοιτούσε στο γυμνάσιο. Με ταλέντο στο μπάσκετ, η όμορφη ξανθιά έπαιξε για δύο χρόνια στην επαγγελματική κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της, ενώ εκείνη που ουσιαστικά την ανέδειξε στον χώρο της μόδας ήταν η διάσημη φωτογράφος Ellen von Unwerth που τη χρησιμοποίησε στη καμπάνια για την Guess.
Σήμερα, η Elsa ανήκει στη περίφημη κατηγορία των supermodels και κάνει διεθνή καριέρα με ακριβά συμβόλαια και με τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου