Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

H Katie May είναι το κουνελάκι του Playboy που πέθανε προχθές...


ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ
 Η 34χρονη βασίλισσα του Snapchat πέθανε λόγω λάθους του χειροπρακτικού της

Σοκ προκάλεσε η είδηση την Παρασκευή ότι πέθανε η βασίλισσα του Snapchat Katie May, μόλις στς 34 της χρόνια, από εγκεφαλικό.
Η είδηση προκάλεσε σοκ ....μιας και είναι πραγματικά σπάνιο να ακούς μια τόσο νεαρή γυναίκα να πεθαίνει από εγκεφαλικό.

Όπως υποστηρίζουν, όμως, τώρα, φίλοι της αδικοχαμένης Katie May, μάλλον υπάρχει εξήγηση πίσω από τον αιφνίδιο θάνατό της, τον οποίο αποδίδουν στη θεραπεία που ακολούθησε για να αναρρώσει από ένα άσχημο χτύπημα στον αυχένα που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης.



Το μοντέλο, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους πόνους επισκέφθηκε δύο φορές τον χειροπρακτικό της. Ομως, μετά την δεύτερη επίσκεψη η κατάστασή της χειροτέρεψε δραματικά, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή της μετά από λίγες ώρες.
Η Αμερικάνικη Καρδιολογική Ένωση και η Αμερικάνικη Ένωση για τις Καρδιακές Ανακοπές έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ θεραπευτικών μεθόδων χειροπρακτικών σε λαιμό και αυχένα με μία συγκεκριμένη βλάβη στην αρτηρία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή.

Οι φίλοι της άτυχης 34χρονης τώρα λένε ότι μετά τη δεύτερη επίσκεψη στον χειροπρακτικό της το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, άρχισαν τα έντονα προβλήματα, λέγοντας μάλιστα, ότι καθ' οδόν προς το νοσοκομείο δεν μπορούσε να κουνηθεί και έκανε εμετούς.

Η Katie May υπέστη δύο εγκεφαλικά. Από το πρώτο κατάφερε να ανακάμψει, όχι όμως και από το δεύτερο...
Σοκαρισμένη είναι η διεθνής showbiz από τον ξαφνικό θάνατο της Katie May, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στα 34 της χρόνια ..


Το πρώην μοντέλο του Playboy, του Sports Illustratred και του GQ που αποφάσισε να ποζάρει τολμηρά πολλές φορές πουλώντας lingerie και εταιρίες στοιχημάτων....
μετά τη χρεοκοπία της PR επιχείρησης που διατηρούσε νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε μετά από 24 ώρες..


H 34χρονη, γνωστή και ως «βασίλισσα του Snapchat» με 2 εκατομμύρια followers στο Instagram υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, χάνοντας τη μάχη με το θάνατο 24 ώρες μετά.







Δείτε την σελίδα της: mskatiemay







“Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη Δευτέρα, είναι μια θυελλώδης μέρα” ήταν η τελευταία ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα που την ανέδειξαν.







Τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί online έρανος στην πλατφόρμα Go Fund Me για την 7χρονη κόρητης που μένει ορφανή ρίχνουμε μια ματιά σε τραγικούς επιλόγους κοριτσιών και σταρ που υπήρξαν Playmate πριν πεθάνουν νέες, ωραίες και μοιραίες από τότε που ο Χιου Χέφνερ δημιούργησε το περιοδικό της ηδονοβλεψίας στο Σικάγο το 1953.







Δείτε τη στο instagram το twitter και το facebook











Πριν πάντως γίνει το σέξι κορίτσι των social media, η Katie May υπήρξε «κουνελάκι» του Playboy, με δεκάδες αισθησιακές φωτογραφίσεις στο Sports Illustratred και το GQ.







Παράλληλα, ικανοποιούσε πάντα το φιλοθεάμων ανδρικό κοινό είτε με τις αισθησιακές φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο, είτε με τις αποκαλυπτικές διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε.







Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, μια μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρωτίδα, προκάλεσε το μοιραίο βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.







Το τελευταίο μάλιστα διάστημα φέρεται να υπέφερε από πόνους στον αυχένα, ενώ οι γονείς της υποστήριξαν πως ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.







«Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη Δευτέρα! Είναι μια θυελλώδης μέρα», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο διαδίκτυο…











Όπως ωστόσο αποκάλυψε το ΤΜΖ, το εκρηκτικό μοντέλο χτύπησε στο λαιμό κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης την περασμένη εβδομάδα. Ένα τραύμα το οποίο οδήγησε πιθανότατα στο θάνατό της!







Μαρτυρίες ανέφεραν πως μετά την πτώση της, η 34χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί, παίρνοντας εξιτήριο την ίδια μέρα.







Το γεγονός μάλιστα ότι παραπονέθηκε για το τραύμα της μέσω του λογαριασμού της στο twitter, επιτείνει την αίσθηση της τραγωδίας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως από την πτώση τραυμάτισε την καρωτίδα της και όχι κάποιο νεύρο.







Η Κatie άφησε πίσω της ένα 7χρονο κορίτσι…


























Πηγή: Η 34χρονη βασίλισσα του Snapchat πέθανε λόγω λάθους του χειροπρακτικού της | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/249768/i-34hroni-vasilissa-toy-snapchat-pethane-logo-lathoys-toy-heiropraktikoy-tis#ixzz3zUx8DevP






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου