Κυριακή, Μαρτίου 27, 2016

Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου ήταν η πιο σέξι παίκτρια ελληνικού reality


Συμμετείχε στο "The wall" .. πρόλαβε να φωτογραφηθεί σε απίστευτες πόζες .. και φήμες την έφεραν να είχε τότε σχέση με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού.


Είχε μια εφήμερη σχέση με τον παλιό παρουσιαστή, μετά τη συμμετοχή της σε ριάλιτι της εποχής, ενώ αγαπήθηκε.... από το πανελλήνιο όταν φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα!

Από τα ελληνικά realities έχουν περάσει κατά καιρούς πολύ καυτές παρουσίες που παραμένουν μέχρι τώρα στη μνήμη μας λόγω των αποκαλυπτικών φωτογραφίσεων που είχαν κάνει.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και η Σίσσυ Γιαννακοπούλου, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο "The Wall", τα πέταξε όλα για γνωστό ανδρικό περιοδικό, ενώ πρώτα είχε προλάβει να κάνει μια εφήμερη σχέση με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αν ρωτάς γιατί χάθηκε η απάντηση είναι ότι η κοπέλα έφυγε από την Ελλάδα και παντρεύτηκε!

Απολαύστε την στις πολύ καυτές φωτογραφίες της που ακολουθούν:





H όμορφη Σίσσυ άφησε την Ελλάδα και μετακόμισε στην Αγγλία. Εκεί δούλεψε σε beauty spa του Λονδίνου και γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Amir Shirkhan. Ποιος είναι ο Amir Shirkhan; Πρόκειται για έναν Ιρανό που είναι αντιπρόεδρος σε εταιρία πετρελαίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Ιουλίου σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Σουηδίας, το Χέλσιμποργκ, τόπο σπουδών του Ιρανού.






Απολαύστε την...









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου