Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ



ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Έναν ακόμα θρίαμβο καταγράφει εθνικιστικό κόμμα στην Ευρώπη. Ο ακροδεξιός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στην Αυστρία, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls όχι απλά...
έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις συμπατριωτών του αλλά κερδίζει με χαρακτηριστική άνεση.
Όπως προκύπτει από τις προβλέψεις, ο υποψήφιος του κόμματος FPO Νόρμπερτ Χόφερ είναι ο νικητής, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 35,5% των ψήφων, σύμφωνα με το ινστιτούτο SORΑ. Μάλιστα, το ινστιτούτο ARGE ανεβάζει το ποσοστό 37,3%.
Στη δεύτερη θέση αναδεικνύεται ο υποψήφιος των Πρασίνων και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με ποσοστό γύρω στο 21%, αλλά με μικρή διαφορά από τη δικαστικό και ανεξάρτητη υποψήφια Ίρμγκαρντ Γκρις, την οποία τα πρώτα έξιτ πολς φέρνουν στην τρίτη θέση με ποσοστό γύρω στο 18-19%. Η Γκρις είναι και η μοναδική γυναίκα που θέτει υποψηφιότητα για το κορυφαίο αξίωμα.
Η Ευρώπη θα πρέπει να προβληματιστεί πολύ σοβαρά. Η οικονομική πολιτικής της λιτότητας έχει μεγάλο πρόβλημα. Εάν δεν το καταλάβουν Βρυξέλλες και Βερολίνο οι εθνικιστές θα κάνουν πάρτι σε ΗΠΑ και Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου