Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

ΝΔ: Δείπνο στο Παρίσι για Ντόρα Μπακογιάννη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη


Tι συζήτησαν οι δυο τους δίπλα στον Πύργο του Αϊφελ


Ταξιδάκι-αστραπή στο πανέμορφο Παρίσι έκαναν η συντονίστρια Εξωτερικών και Αμυνας της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στις αρχές της εβδομάδας. Δευτέρα πρωί αναχώρησαν για τη γαλλική πρωτεύουσα.... προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η παραμονή τους δεν κράτησε ένα εικοσιτετράωρο, αφού την Τρίτη πήραν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ωστόσο, όπως μάθαμε, το βράδυ της Δευτέρας, κι αφού είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, είχαν την ευκαιρία να φάνε παρέα και να κουβεντιάσουν για όλα – και, φυσικά, για τη στρατηγική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία και για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ενα θέμα που κάνει «τζιζ», καθώς ο Βαγγέλας δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέχοντας ουσιαστικά από τα κομματικά δρώμενα και κρατώντας στάση αναμονής, συζητώντας όμως κυρίως με την «καραμανλική» πτέρυγα. Πάντως, η συνάντηση των δύο πρώην υπουργών, όπου συζητήθηκαν σχεδόν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα εσωκομματικά της Ν.Δ., μαθαίνουμε ότι πήγε καλά, καθώς οι προσωπικές τους σχέσεις είναι σε καλό επίπεδο. Μένει να το δούμε το επόμενο διάστημα, κυρίως από τη στάση του πρώην προέδρου της Βουλής έναντι της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου