Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Όλη η αλήθεια για το… μουστάκι του Γιωργάκη


Παρουσιάστηκε στην αρχή σαν είδηση και έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Ο Γιώργος Παπανδρέου (φωτογραφία) ξύρισε το μουστάκι του. Υπήρξαν μάλιστα και φωτογραφίες που μαρτυρούσαν κάτι τέτοιο, αλλά και αναλύσεις για τον λόγο που ο πρώην πρωθυπουργός....
ξαφνικά θέλησε να στερηθεί του μυστακίου.

Ειπώθηκε, αναφέρει ο Βηματοδότης, ότι το έκοψε για να κάνει μια καινούργια αρχή, άλλοι είπαν ότι πιθανόν να του το επέβαλε η νέα γνωριμία του, η Ολλανδέζα (κωπηλάτρια) και άλλοι επειδή απλώς το βαρέθηκε. Τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη. Ηταν οφθαλμαπάτη!

Απλώς ο κ. Παπανδρέου κουρεύτηκε και είπε να αραιώσει λιγάκι το μουστάκι του. Αλλά δεν είναι του παρόντος οι τρίχες του Παπανδρέου. Εκείνο που έμαθα είναι ότι στην Πάτρα που μίλησε, αφού εξαπέλυσε (πάλι) σφοδρή επίθεση εναντίον του Κ. Καραμανλή, δεν χαρίστηκε και στον Αλ. Τσίπρα, για τους φόρους που επιβάλλει, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Είπε ότι όταν ήταν πρωθυπουργός, για να αποφύγει την υπερφορολογία και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς και τους είπε να συναινέσουν να εισαχθεί 20% φορολογία σε όλα τα εισοδήματα (φυσικών και νομικών προσώπων), αλλά όλοι απέρριψαν αυτή την πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου