Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

Το παρασκήνιο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή το… πικρό ποτήρι των μέτρων

TI ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΣΚΟΥΠΑ

«Πλάτη» στη φοροκαταιγίδα που φέρνει το πολυνομοσχέδιο-σκούπα καλούνται να βάλουν την προσεχή Κυριακή οι «153», στην κρίσιμη ψηφοφορία ....πριν το Eurogroup.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές, ενημερώθηκαν χθες από τους υπουργούς επί των οικονομικών κκ Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλιαράκη, τόσο για τον «κόφτη» όσο και για το χρέος. Επιπλέον, οι τελευταίοι έδωσαν εξηγήσεις, απαντώντας σε μπαράζ ερωτήσεων.
Κατά πληροφορίες, οι πιο αιχμηρές ερωτήσεις που διατυπώθηκαν είχαν να κάνουν με την επιβολή ΦΠΑ στα νησιά. Ειδικότερα, διατυπώθηκε η ανησυχία για το κατά πόσο θα μπορούν να γίνονται διορθωτικές κινήσεις στη συνέχεια, με σαφή απάντηση ωστόσο να μην υπάρχει.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο «κόφτης», ενώ ο Γιώργος Σταθάκης ρωτήθηκε για τα κόκκινα δάνεια και αναφέρθηκε στην πρόβλεψη για 140.000 ευρώ αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας, που καλύπτει το 93% των δανειοληπτών, όπως φέρεται να είπε, είτε πρόκειται για στεγαστικά, επιχειρηματικά, ή μεικτά δάνεια.

Ενδεικτική της ατμόσφαιρας που επικρατεί πάντως, ήταν η φράση προβεβλημένου βουλευτή, ο οποίος έλεγε στο iefimerida.gr πως «να τελειώνουμε να μας φύγει η κατάθλιψη».!



Πηγή: Το παρασκήνιο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή το… πικρό ποτήρι των μέτρων | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/267649/paraskinio-tis-ko-toy-syriza-tin-kyriaki-pikro-potiri-ton-metron#ixzz49549O74e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου