Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

ΟΙ "ΚΑΚΕΣ" ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δεν ποινικοποιούνται οι παρέες.. Για όνομα του Θεού. Αποδεικνύεις όμως, κάνοντας παρέα με ορισμένους, τι σκέπτεσαι και ως ένα σημείο ο τρίτος, βγάζει συμπεράσματα, για το τι πρεσβεύεις.
Δεν πέρασε καιρός, που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (το γράφουμε συνεχώς... υποβοηθητικά, θεωρούμε ότι έχει ανάγκη να του το υπενθυμίζουμε για διάφορους λόγους) κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σχεδόν αμέσως μετά την εκλογή του, θεώρησε σκόπιμο να τον τραπεζώσει το άλλοτε.... κραταιό συγκρότημα Λαμπράκη.
Ουδείς ψόγος με βάση την αρχή ότι οι παρέες δεν ποινικοποιούνται. 
Ωστόσο το συμπέρασμα σαφές: Δεν φαίνεται να ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη, ο ρόλος που έπαιξε διαχρονικά ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και το συγκρότημα εναντίον της Νέας Δημοκρατιας, πολλές φορές με προσωπικές επιθέσεις και κτυπήματα.
Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο κ. Μητσοτάκης, εθεάθη με τον κ. Γιάννη Πρετεντέρη, καλό συνάδελφο, με ξεκαθαρισμένες όμως απόψεις. Ούτε φυσικά αυτό είναι ...ποινικά κολάσιμο.
Ωστόσο στα προηγούμενα συμπεράσματα, προστίθεται και αυτό. Προφανέστατα ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει γευματίσει με καμία διακοσάρια δεξιούς δημοσιογράφους και ανθρώπους του τύπου, αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν το θεώρησαν είδηση.
Ωστόσο οι "κακές"παρέες του κ. Μητσοτάκη, δεν έχουν και αιτία συνεύρεσης. Το συγκρότημα και όχι μόνον το συγκεκριμένο συγκρότημα, όσο υπαρχει Τσίπρας, θα τον κτυπούν... Όχι μόνον διότι πολιτικά δεν ταιριάζουν με τον κ.  Τσίπρα (άλλωστε αυτό αποδεικνύουν οι συνεχείς... συνευρέσεις τους με τον κ. Μητσοτάκη) αλλά και διότι ο πρωθυπουργός τους...έβαλε κοινώς "να πληρώσουν".
Το μάρμαρο όμως για το αλαλούμ των επιλόγων του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους πολιτικούς, αλλά και στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, που διαχρονικά έμπαιναν κι αυτοί στο στόχαστρο ποιος θα το πληρώσει; Το συγκρότημα που μια ημέρα μετά (δεν κάνουμε συνειρμούς προς Θεού) είδε τον Τσίπρα να πέφτει, επειδή έφυγε η Κατριβάνου,  αλλά άφησε την έδρα πίσω της;


Όχι.. Προφανέστατα ο κ, Κυριάκος Μητσοτάκης....Μαζί με το γεύμα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου