Κυριακή, Μαΐου 01, 2016

Υποψήφια βουλευτής στη σύζυγο πρώην εραστή της: «Τελειωμένη βρώμα!»

Υποψήφια βουλευτής βρέθηκε στο επίκεντρο σκανδάλου, με το δικαστήριο να αποφασίζει περιοριστικά μέτρα εις βάρος της καθώς έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγο του πρώην εραστή της!

Με ενδιάμεση απόφασή τους οι δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας απαγορεύουν στην υποψήφια βουλευτή...
του ΕΛΑΜ και αρχιτέκτονα, Μαρία Καλογέρη, να παρενοχλεί και να πλησιάζει το παντρεμένο ζευγάρι και συγγενικά του πρόσωπα, ως την εκδίκαση της κύριας αγωγής, που έχει οριστεί στους ερχόμενους μήνες.



Όπως, μάλιστα, αναφέρουν νομικοί κύκλοι, η παραβίαση της δικαστικής κρίσης μπορεί να της επιφέρει ακόμα και ποινή φυλάκισης!

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια τα μηνύματα, τα οποία, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, έστειλε η Μαρία Καλογέρη στην απατημένη σύζυγο χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Ορισμένα από τα μηνύματα αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα, είσαι τελειωμένη βρώμα», «είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου», «πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο, με αηδιάζεις», και «όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά»!

Η απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε, όπως κατήγγειλε το ζευγάρι, όταν ο «άτακτος» σύζυγος ζήτησε από την υποψήφια βουλευτή να τερματίσουν τον παράνομο δεσμό τους!

Σωρεία υβριστικών μηνυμάτων

Η διακοπή της εξωσυζυγικής σχέσης, ωστόσο, πυροδότησε την έντονη αντίδραση της πέτρας του σκανδάλου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άντρας.

Όπως λέει, η αρχιτέκτονας άρχισε να παρενοχλεί τον ίδιο και τη σύζυγό του αποστέλλοντας σωρεία υβριστικών μηνυμάτων και δεν δίστασε να προχωρήσει ακόμη και σε απειλές κατά της ζωής της συζύγου, με την οποία έγιναν... μαλλιά κουβάρια!

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, που συνέστησαν στη Μαρία Καλογέρη να σταματήσει να τους παρενοχλεί! Όπως αναφέρει η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, έπειτα από ακρόαση των διαδίκων, «ως είναι σε θέση να γνωρίζει η ενάγουσα αρ.2, η Αστυνομία κάλεσε στη συνέχεια την εναγόμενη Μαρία Καλογέρη, η οποία, παρά την παραδοχή της και την υπόσχεσή της ότι δεν θα συνέχιζε με απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα, εντούτοις άρχισε να ενοχλεί με μηνύματα και/ή με τηλεφωνήματα άλλα πρόσωπα, συγγενικά των εναγόντων».

«Αισχρό ψεύδος»

Πάντως, η υποψήφια του ΕΛΑΜ, μα καλές σπουδές στις ΗΠΑ και ακαδημαϊκή καριέρα, φέρεται ότι αποδέχτηκε μόνο εν μέρει την αποστολή μηνυμάτων, υποστηρίζοντας ότι δεν τα έστειλε όλα εκείνη.

Επιπλέον, με δήλωσή της στην εφημερίδα «Πολίτης» υποστητίζει ότι οι ενάγοντες διώκονται ποινικά για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας.

Τους ισχυρισμούς αντέκρουσε στην «Espressο» η δικηγόρος του ζευγαριού, Έλενα Αρότη: «Αυτά που λέει η εναγόμενη δεν υφίστανται. Οι πελάτες μου ούτε διέπραξαν ούτε είναι κατηγορούμενοι για οποιοδίποτε ποινικό αδίκημα. Αυτό αποτελεί αισχρό ψεύδος και συκοφαντία».

πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου