Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της on air η Μενεγάκη -Για μια ατάκα για σεξ [βίντεο]



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!
Μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα παραλίγο να γινόταν η αιτία που θα έκανε την αγαπημένη παρουσιάστρια να πέσει από την καρέκλα.
Ωστόσο, τελευταία στιγμή κράτησε την ισορροπία της... και αποτράπηκε το ατύχημα.


Ο καλός συνεργάτης της ωραίας Ελένης μίλησε για μια έρευνα που πραγματοποιήσε εταιρεία προφυλακτικών και μάλιστα με δείγμα 2.000 άτομα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως ο ίδιος είπε, δείχνουν ότι 1 στους 2 περιμένει πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές προκειμένου να βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή:

«Το 52% των ανθρώπων περιμένουν τις διακοπές τους για να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους... Όντως, Ελένη, τις διακοπές περιμένουμε μπας και...», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Και πρόσθεσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «...μπας και φέξει». Η ατάκα του Θοδωρή έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια και παραλίγο να πέσει από την καρέκλα.


Πηγή βίντεο: gossiptv



Πηγή: Παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της on air η Μενεγάκη -Για μια ατάκα για σεξ [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/269186/paraligo-na-pesei-apo-tin-karekla-tis-air-i-menegaki-gia-mia-ataka-gia-sex-vinteo#ixzz49s9j28CA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου