Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί.Δεν είμαστε βιαστικοί.
Όλα τα δείγματα (πολιτικής;) γραφής του, αυτό καταδεικνύουν.
Ο νεαρός πολιτικός είναι αλλού.
Έχει άλλες αξίες από εκείνες που επιβάλλεται να έχει, ο πρόεδρος της εναλλακτικής πολιτικής λύσης που λέγεται Νέα Δημοκρατία. Γι' αυτό και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, είναι τραγικά, άσχετα εάν ο ίδιος και ....τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν, το αποκρύπτουν (για πόσο ακόμα;)

Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι ο Κυριάκος δεν μπορεί, μια τάση αντίστασης μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, θα βρει σίγουρα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες. υποστηρικτές μέσα στην ίδια την κοινωνία .

Οι νεοδημοκράτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Βλέπουν και κρίνουν. Η απογοήτευση και το μένος εναντίον της κυβερνήσεως, τους κάνουν...υποτακτικούς ..για λίγο. Βλέπουν σιγά σιγά ότι η "επένδυσή" τους δεν τραβάει. Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία, όταν ...δεν υπάρχει κόμμα.

Δεν είναι αποστάτης εκείνος που επιθυμεί να διαφυλάξει τις αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, πάνω στον οποίο κτίσθηκε τόσα χρόνια με ...ελάχιστες διακοπές, η ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δεν είναι διασπαστής, εκείνος που διαβλέπει την αλλοίωση του ιδεολογικού χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας και την μετατροπή της σε ένα πολιτικό έκτρωμα.

Δεν είναι προδότης εκείνος, που μπορεί να αφουγκράζεται την κοινωνία και να δίνει λύσεις μέσα από τα κόμματα, όταν οι ηγέτες δεν μπορούν.

Δεν είναι ρομαντικός εκείνος, που πιστεύει ότι μπορεί απέναντι στην φαινομενική πραγματικότητα του Κυριάκου, που στηρίζουν τα διαπλεκόμενα, να βγει αυτός νικητής. Πραγματιστής είναι.

Δεν ρίχνει νερό στον μύλο του Σύριζα, εκείνος που επιθυμεί ο μεν Σύριζα να έχει ικανό αντίπαλο, ο δε τόπος ισχυρή εναλλακτική λύση. Βοηθούν τον Σύριζα εκείνοι που στηρίζουν τον Κυριάκο... Ο Κούλης έχει γίνει ο καλύτερος φίλος του Αλέξη...

Δεν είναι μωροφιλόδοξος, ούτε θεωρεί τον εαυτοί του θεόπεμπτο, εκείνος που προβλέπει που πηγαίνουν τα πράγματα και πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Η απονευρωμένη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, κατ' ουσίαν, δεν εκπροσωπεί τίποτα. Εάν δεν ξυπνήσουν ορισμένοι, θα φθάσουμε μετά από δυο τρία χρόνια, να αναζητούμε ευθύνες, γιατί δεν κινήθηκαν εκείνοι που έπρεπε όταν έπρεπε.
Και η καλύτερη στιγμή είναι τώρα, για την οργάνωση μιας ισχυρής ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου