Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

OIKOYMENIKH ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

Οικουμενική στήριξη για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, δεν πρόκειται να υπάρξει. Η οικουμενικότητα μιας ενέργειας, στηρίζεται σε πολιτικούς πυλώνες.
Τα σημερινά κόμματα, δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν μία τέτοια προσπάθεια.
Ο λαός μπορεί να θέλει κατά πλειοψηφία.
Η οικουμενικότητα λοιπόν είναι όνειρο θερινής νυκτός. Σαφώς και η ανάγκη.... -ας ελπίσουμε όχι εθνική-θα επιβάλλει την επιστροφή του, ωστόσο δεν είναι δυνατόν με προβλέψεις στα μελλούμενα, περιμένοντας, να μην προχωράς σε δράσεις.
Στην κοινοβουλευτική ομάδα, επιμένουμε ότι υπάρχουν βουλευτές, που θα μπορούσε να στηριχθεί το εγχείρημα (αν σε κάποιους αυτό θυμίζει αποστασία, η απάντηση στο επόμενο άρθρο).
Ούτε φυσικά μπορεί να περιμένουμε τις εξελίξεις, για να ανανεωθεί η κοινοβουλευτική ομάδα.
Ωστόσο και μέσα από τις εξωκοινοβουλευτικές προσπάθειες, μπορούν να γεννηθούν νέα ελπιδοφόρα πολιτικά πρόσωπα. Αρκεί να υπάρξει ομάδα, που αυτήν την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει.
Αισιοδοξία υπάρχει. Και κοινός στόχος υπάρχει, που είναι η επιστροφή του Κ. Καραμανλή, με νέα στελέχη δίπλα του και τους...παλαιούς από μακρυά, να επιχαίρουν για την προσπάθεια...
Όμως η προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που συνεχώς επισημαίνονται και πολύ ορθά από τον Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, πρέπει να προχωρήσει.
Οι προβληματισμοί διατυπώνονται, πιστεύουμε ότι λαμβάνονται υπόψιν από εκείνους που πρέπει, αλλά πρέπει να φθάσουμε και στο πρακτικό μέρος της υπόθεσης.
Γιατί η Νέα Δημοκρατία και ο τόπος καταστρέφονται.


Όσοι βιασθούν και μιλήσουν για..εξωθεσμικές παρεμβάσεις, ας διαβάσουν το επόμενο άρθρο.




eXofitsio: "Η πολιτική δεν ασκείται με συμβουλές" Κωνσταντίνος Καραμανλής.
exofitsio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου