Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Νέος Πρωθυπουργός τον Ιανουάριο, αν…»

Posted by netakias.com

Ο Αντώνης Σαμαράς, τις τελευταίες μέρες, εν όψη του βρετανικού δημοψηφίσματος και των Ισπανικών εκλογών, έχει διαρκείς συναντήσεις με στελέχη της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αποκαλεί ...τον διάδοχο του Τσίπρα ως ο «Επόμενος» αλλά χωρίς να τον ονοματίσει.

Πάντως όπως διέρρευσε στενός συνεργάτης του, έδωσε πλάνο στον Μητσοτακη ώστε να κλείσει την αριστερή παρένθεση μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Βασικός άξονας του σχέδιο του, είναι να δημιουργήσει η ΝΔ αρραγές μέτωπο με την τρόικα στους τομείς που συμφωνούν ούτως ή άλλως ιδεολογικά κι έτσι να σπρώξουν τον Αλέξη Τσίπρα σε αδιέξοδο.

Τα σημεία που πιστεύει και συμφωνούν με την Τρόικα είναι, οι μείωση των μισθών, οι ατομικές συμβάσεις, οι απολύσεις και η κατάργηση του αφορολόγητου απο το 1ο ευρώ με παράλληλη μείωση της φορολογίας στα υψηλότερα στρώματα (πληρώνουν όλοι αλλά λιγότερα) και σε αυτό θα έχει και συμμάχους σχεδόν όλα τα συνδικαλιστικά πρεοδρεια που είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ

Όλα τα παραπάνω θα φέρουν σε αδιεξοδο τον Τσίπρα που εχει ήδη δεσμευτεί στο κόμμα του οτι θα ειναι κόκκινες γραμμές, κι έτσι θα δημιουργηθεί αντίστοιχο περιβάλλον με αυτο του Αυγούστου του 2015, που φυλλοροουσε ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ΑΝΕΛ.

Ενώ τον Γενάρη πιστεύει οτι δεν θα εχει καταφέρει να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποφύγει τον κόφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου