Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Οπως το «τεμπέληδες» του Παπανδρέου!!!


Posted by netakias.com

σ.σ.netakias – Ο Παπανδρέου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που βγήκε στα διεθνή ΜΜΕ (CNN/Euronews) και διέσυρε τους Ελληνες ως «τεμπέληδες» και «κλέφτες» καταστρέφοντας, αυτό που λένε οι αγγλοσάξωνες το «brand name» της χώρας. Ακόμη και σήμερα στην Ευρώπη είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι καλώς καταστρέφουν την Ελλάδα γιατί οι Ελληνες «τρων τα λεφτά των Γερμανών/Αγγλων/Αυστριακών κτλ». Ο Μητσοτάκης ....σε άλλη μια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ παράκρουση επιπλλήττει τους ξένους γιατί βοήθησαν χρηματικά την Ελλάδα με ένα καινούργιο πρόγραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(ακολουθεί το ρεπορτάζ της LAOURA75)

Να λοιπόν τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την σκληρή κριτική Κυριάκου κατά του Τσίπρα και της κυβέρνησης για τη συμφωνία με τους δανειστές. Ότι δηλαδή -δήθεν- “δεν ήταν καλή, και οι δανειστές τιμώρησαν την Ελλάδα για τη στάση της, και ο Τσίπρας δεν έχει αξιοπιστία στην Ευρώπη και δεν τον εμπιστεύονται οι δανειστές για να εφαρμόσει τις συμφωνίες , και η Ελλάδα είναι απομονωμένη” … και, και … “Πληρώσαμε”, δηλαδή πληρώσατε, (εφόσον δεχτήκατε τη νέα συμφωνία), τους λέει “ακριβά τον Τσίπρα” !

Όταν λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, στους Γερμανούς – μετά την αξιολόγηση και την εκταμίευση του πρώτου τμήματος της νέας χρηματοδότησης – ότι” Πληρώσαμε ακριβά τη διακυβέρνηση Τσίπρα” ποιο μήνυμα μεταδίδει στον Γερμανό φορολογούμενο και ενόψει της δεύτερης τον Σεπτέμβριο; “Οτι ο Τσιπρας προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην ελληνική οικονομία και εσείς ( Οι Γερμανοί – οι δανειστές ) δεχτήκατε να τον χρηματοδοτήσετε.”!!! Πρόκειται για συνέντευξη σε μέσο του εξωτερικού που διαβάζεται από τη διεθνή κοινότητα και τους Γερμανούς πολίτες και διαμορφώνει την εικόνα της χώρας μας και της νέας συμφωνίας στην κοινή γνώμη αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται για δήλωση στο εσωτερικό ή ελληνικό Μέσο που απευθύνεται σε Ελληνες ψηφοφόρους. άρα λειτουργεί υπονομευτικά για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού…
Δώσατε ( λοιπόν) στους Έλληνες πολλά λεφτά !!! Και ξανανοίγει τους “ασκούς του Αιόλου” κατά της Ελλάδος ! Σημερινή συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη σε γερμανική εφημερίδα Ειχε … “προειδοποιήσει” χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ότι … θα “επιτεθεί με όλα τα όπλα κατά αυτής της κυβέρνησης” …
«Κάθε ημέρα που αυτή η κυβέρνηση μένει στην εξουσία, η ζημιά μεγαλώνει», λέει χαρακτηριστικά o Κυριάκος Μητσοτάκης στην Handelsblatt, επιρρίπτοντας στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την ευθύνη για το γεγονός, ότι μετά την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη το 2014, η χώρα διολίσθησε και πάλι το 2015 στην ύφεση. «Ο Τσίπρας δεν υπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της χώρας», όπως λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου