Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Ρομαντικό τριήμερο για τον ερωτευμένο Βασίλη Κικίλια


Απόδραση στο Πόρτο Χέλι για τον πρώην υπουργό και την όμορφη Ιλεάνα

Ερωτική απόδραση στο Πόρτο Χέλι εν πλω. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασε μαζί με τη σύντροφό του στο Πόρτο Χέλι. Οπως είχαν αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες... τα parapolitika.gr, ο γοητευτικός πολιτικός είναι και πάλι μαζί με την πανέμορφη Ιλεάνα, αφού είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα που είχαν χωρίσει. Στην περίπτωσή τους δεν ισχύει το «αν σπάσει το γυαλί,

δεν ξανακολλά», αφού, όπως μαθαίνουμε από το περιβάλλον τους, η επανασύνδεση τους έκανε καλό και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι δυο τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασαν στο Πόρτο Χέλι, όπου ήταν φιλοξενούμενοι στο σκάφος γνωστού επιχειρηματία, φίλου του πολιτικού. Τα βράδια εθεάθησαν στις Σπέτσες και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των περαστικών, αφού όλοι σχολίαζαν την εντυπωσιακή κοπέλα που συνόδευε τον γνωστό πολιτικό. Την Ιλεάνα, που σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά, την έχει εντυπωσιάσει η προσωπικότητα του Βασίλη Κικίλια, στο πλευρό του οποίου στέκεται διακριτικά. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στο μέλλον να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Αλλωστε, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο πολιτικός στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», θέλει πολύ να κάνει τη δική του οικογένεια και η επόμενη σχέση του θα είναι σοβαρή. Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας είχε κάνει στις αρχές του Σεπτεμβρίου την πρώτη δημόσια εμφάνισή του με την Ιλεάνα, η οποία τον είχε συνοδεύσει στον γάμο όπου κουμπάρος ήταν ο γνωστός πολιτικός. Συγκεκριμένα, είχε παντρέψει τον φίλο του και γνωστό καρδιολόγο Αρμόδιο Δρίκο με τη Νάσια Στεργίου. Ο γάμος είχε γίνει σε ένα κτήμα στο Κορωπί και η Ιλεάνα είχε κλέψει την παράσταση με το εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου