Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΩΣ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ωρύονταν οι νεοδημοκράτες οι έρμοι -χαρακτηρίζονται από τους βαστάζους του Κυριάκου προδότες-ότι η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει πρόγραμμα, ώστε από αυτό να προκύπτουν και οι αντιπροτάσεις της, στην κυβέρνηση και με βάση αυτό, να δίνει την μάχη ουσιαστικά, πολιτικά και επικοινωνιακά.

Φωνάζουν ακόμη και για την ιδεολογία, αφού δεν έχουν κατανοήσει πως είναι δυνατόν αυτοί που ήταν "απέναντι", να τους προσκαλούμε για φαΐ κι αν τύχει...
να τους δίνουμε και την ..γυναίκα μας.


Το πρώτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αρχίσει και το αντιλαμβάνεται.

Φαίνεται από τις ..."οδηγίες" που δίδονται στα μέσα ενημέρωσης που τον στηρίζουν (δηλαδή σχεδόν ..όλα) κι έτσι, εδώ και μία εβδομάδα, βλέπουμε την λέξη ..."πρόγραμμα", σε κάθε δημοσίευμα ανάρτηση, δελτίο τηλοψίας...

Αρκεί όμως αυτό;

ΠΧ αρκεί ο... Κικίλιας, να διαβάζει διάφορα για τους μετανάστες, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτε και κυρίως να μην απαντά ουσιαστικά στο βασικό ερώτημα:"Δηλαδή, εάν σας προέκυπτε εσάς το πρόβλημα, τι θα κάνατε".

Εύκολο ερώτημα, γιατί απανωτές είναι οι γκάφες της κυβέρνησης.

Κι επειδή θεωρητικά μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, διαβάστε αυτό το υποτιθέμενο πρόγραμμα, που προφανώς είναι προϊόν της αγωνίας του Κυριάκου και του σχετικού ..στριμώγματος και δώστε μας απαντήσεις. Δεν θα βρειτε...

Κάπως έτσι, σκέπτεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας, να δημιουργήσει και τα υπόλοιπα...προγράμματα;

Άσε που είναι και κρυψίνους...

Στον Γάλλο πρωθυπουργό κ. Βαλς ,παρουσίασε πάλι -πιστά στις εντολές τα μέσα ενημέρωσης- το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της Νέας Δημοκρατιας.

Να ζητήσουμε από τον Γάλλο πρωθυπουργό, μεταξύ τσάμικου και ..βαλς, να μας ενημερώσει για το πρόγραμμα;

Γιατί εμείς οικονομικό πρόγραμμα, απάντηση στα όσα αισχρά αποφάσισε η κυβέρνηση, δεν έχουμε δει. Τι βίτσιο κι αυτό.. να τα λέει ο Κυριάκος στον Βαλς και εμείς να μην γνωρίζουμε τίποτα.


Απαιτείται προγραμματισμός και σοβαρότητα.

Να δημιουργηθούν επιτροπές, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα δώσουν τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατιας.

Έτσι θα μάθουμε και την ...ιδεολογία, που πρεσβεύει ο Κυριάκος -τι να κάνουμε επιχειρούμε δια της πλαγίας οδού, να μάθουμε αυτά που έπρεπε να είναι αυτονόητα -αφού για να δημιουργηθούν τομείς προγράμματος, θα πρέπει με βάση καποια ιδεολογία να γίνουν .

Ε; Ας βοηθήσει και το Ποτάμι... Εδώ που φθάσαμε....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου