Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ..ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ... ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...


Επί τρεις μήνες οι Έλληνες, έχουν παγώσει. Τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση Τσίπρα, θα μείνουν στην ιστορία, ως ανοσιουργήματα και το πλέον βέβαιο είναι ότι υποθηκεύτηκε το μέλλον γενεών και γενεών.

Έτσι λοιπόν, θα περίμενε κανείς ο Κυριάκος, να σάρωνε. Μέσα σε τρεις μήνες, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν κατόρθωσε να ...αυξήσει την αποδοχή του κόμματός του, κατά 0,2%.
Φοβερή δυναμική. Κι ας ζητούσε ο έρμος ο Άδωνις συνέχεια εκλογές και εκλογές. Δεν του βγαίνει τίποτα του Κυριάκου Μητσοτάκη .
Δεν είναι θέμα διάθεσης εχθρικής μαζί του. Ωστόσο, καμία φορά απαιτείται και μια δόση... αυτογνωσίας. Πως δηλαδή δέχεται ο Μητσοτάκης, το γεγονός ότι επί τρεις μήνες έμεινε στάσιμο το κόμμα του; Κι αν το δέχεται αυτό, πως δέχεται ότι επί ημερών του...

η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το 7% της δύναμης που είχε επί...Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τι να πει κανείς; Τα σχόλια περιττεύουν όταν την δημοσκόπηση δημοσιεύει το...Πρώτο Θέμα. Ούτε να τον βοηθήσουν πλέον μπορούν.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση από το PLANET GREECEΓΚΑΛΟΠ - ΣΟΚ στη ΝΔ: Δεν τραβάει ο Κυριάκος!
Πολύ... λίγος ο Κυριάκος για Πρωθυπουργός!
Το νέο γκάλοπ της Alco που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι κόλαφος για το μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας κι αυτό γιατί κατάφερε τους τελευταίους μήνες να αυξήσει την δύναμη του κόμματος μόλις κατά 0,2%!...Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό του ΘΕΜΑτος φτάνει στο 7,5%.
Όμως, κοιτώντας κάποιος προσεκτικότερα την έρευνα διαπιστώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ τραβάει με τίποτα στο τιμόνι της ηγεσίας του κόμματος.
Το τελευταίο τρίμηνο, που η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ισοπέδωσε τα πάντα, η ΝΔ κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της μόλις κατά 0,2% στην πρόθεση ψήφου, όπως φαίνεται και στον πίνακα που αναδημοσιεύουμε από το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί την Κυριακή.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στο επόμενο γράφημα, η Νέα Δημοκρατία επί Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χάσει 7% της δύναμής της επί Βαγγέλη Μεϊμαράκη!
Το ενδιαφέρον, σε ότι αφορά τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων είναι ότι το Ποτάμι μάλλον θα δει την Βουλή με τα κυάλια, όπως επίσης και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ για πρώτη φορά η Ένωση Κεντρώων καταφέρνει στο όριο να μπορέσει να μπει μες στην Βουλή. Ενισχυμένη, πάντως βγαίνει από την πολιτική αβεβαιότητα το ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη όπως και το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τα δύο κόμματα αθροιστικά να πιάνουν το 5,5%.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου