Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ…ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.

Είναι τόσο αστείοι… Ειδικά οι Σαμαρικοί, που τίποτα δεν εκπροσωπούν πλέον. Εάν σήμερα γινόταν εσωκομματική δημοσκόπηση στην Νέα Δημοκρατία, θα ήταν έκπληξη, εάν μέσα στους…πέντε πρώτους, νυν και πρώην, υπήρχε ο Αντωνάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής, θα ερχόταν πρώτος, με μεγάλη διαφορά, χαώδη….
Τα τσιράκια λοιπόν του Αντωνάκη,σε ΜΜΕ και διαδίκτυο, ενοχλήθηκαν επειδή λέει... στόχο έβαλαν οι Καραμανλικοί τον Αδωνι.

Ο Άδωνις δεν είναι στόχος. Γίνεται μόνος του στόχος…για βελάκια, από την ώρα που ούτε ξέρει τι λέει, ούτε γνωρίζει που βρίσκεται. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να είναι αρεστός στο κομματικό φανατικό κοινό. Μέχρις εκεί. Σαφώς και έχει θέση στην Νέα Δημοκρατία, εάν ενδιαφέρεται μόνον για το κοινό του και όχι τα …κοινά.

Ο Άδωνις, δεν κάνει για αντιπρόεδρος, όχι γιατί το είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις ανοίγματα και να έχεις τον Αδωνι αντιπρόεδρο. Γιατί οι μετριοπαθείς φωνές είναι εκείνες, που εκπροσωπούν τον μεσαίο χώρο, που επιθυμει να κερδίσει ο Κυριάκος. Η τουλάχιστον έτσι λέει.

Τώρα που ξεφυτρώνει ο Αντωνάκης, που έριξε μια νόμιμη κυβέρνηση, τον πήρε από τα απούλητα ο Καραμανλης και τον ξανάφερε για να κάνει κυβέρνηση με το ..ΠΑΣΟΚ, να υπογράψει όλα αυτά που δεν θα υπέγραφε και να φθάσει την Νέα Δημοκρατία στα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας της, αυτό μόνον οι φίλοι στο διαδίκτυο το γνωρίζουν. Ο Αντωνάκης, φουκαριάρηδες, έχει τελειώσει.

Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναστατώνεται το σύμπαν, επειδή βλέπει που πάει το πράγμα. Βαστήξτε και καμία πισινή…Μπορεί να μας βοηθήσετε να μην …αυνανιζόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου