Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ;

Είπες, είπες και τι δεν είπες. Θα τους κλείσουμε, θα τους κάνουμε, θα τους λιανίσουμε, θα ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου και λοιπές παπαριές.
Κι όμως Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι είπαν, τουλάχιστον ρε παιδιά κυνηγάει τα διαπλεκόμενα.
Δεν τα κυνηγάς Αλέξη Τσίπρα. Έχεις ήδη συμμαχήσει μαζί τους και είσαι μια από τα ίδια.

Οι λίγες άδειες, θα δοθούν. Κανέναν δεν θα κόψεις. Θα δώσεις και θεματικές άδειες, που όλοι γνωρίζουν ότι γίνονται.... πανελλήνιας εμβέλειας και ξεμπέρδεψες. 

Τίποτα δεν θα κλείσεις. Τα δάνεια, όσα δεν κανόνισες -για τους ίδιους λόγους που εκδότες χρωστάνε τόσα Αλέξη Τσίπρα, για τους ίδιους λόγους πηγαίνουν φυλακή μεροκαματιάρηδες, αλλά για το ένα εκατομμυριοστό αυτών που χρωστούν οι νταβατζήδες- θα τα κανονίσεις, όπως μαθαίνουμε, πάλι με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις.

Στοιχεία τα παραπέμπεις στις καλένδες, για τον έναν ή τον άλλο νταβατζή, τα κρύβουν επιμελώς αυτοί που ..πρέπει, κανέναν δεν έχωσες μέσα και ο...Μουσάς μας μάρανε..

Δηλαδή τι άλλο πρέπει αν γίνει από τους νταβατζήδες, Αλέξη Τσίπρα, για να αποδοθεί Δικαιοσύνη; Η νομίζεις ότι με τα παιγνιδάκια εξουσίας, που παίζουν ορισμένοι υπουργοί με τα ΜΜΕ, θα ενισχυθεί η κυβέρνηση; Στην πρώτη γκέλα, θα στην κάνουν και μάλιστα πολύ σκληρά. Κρίμα Αλέξη Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου