Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

ENAΣ NEOΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ; ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ...ΑΝΑΣΕΣ.

Είναι μία άποψη, πολύ πολύ βάσιμη. Τι πέσατε επάνω στον Μητσοτάκη, βρε παιδιά, δώστε του λίγο χρόνο. Σοβαρή άποψη...Υπάρχει και η άλλη, που λέει... χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Έκανε παιδαριώδη λάθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το που ανέλαβε την Νέα Δημοκρατία. Δεν θα αναφερθούμε πάλι σε αυτά, έχουν επισημανθεί και επισημαίνονται καθημερινά.

Ωστόσο οι υπογραμμίσεις ορισμένων, δεν έχουν... να κάνουν με την διάθεση...να πέσει ο Κυριάκος.
Ο Κυριάκος, έτσι όπως πάει ,θα το κάνει μόνος του, δεν χρειάζεται βοήθεια.

Έχουν να κάνουν οι διαμαρτυρίες, οι φωνές και οι ενστάσεις, κυρίως με την αντιφατική του πολιτική, την άνευ αντιπολιτευτικής αξίας και τις επιλογές προσώπων.

Ναι ο Γεωργιάδης, δεν κάνει για αντιπρόεδρος. Ολίγον -όχι πολύ- πλην των φανατικών γκάγκα ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, σκεπτόμενος να είσαι ,το αντιλαμβάνεσαι. Ο Κυριάκος δεν το αντιλαμβάνεται. Που πας ρε Καραμήτρο,για ανοίγματα σε εκείνο που ονομάζεις κέντρο, με τον Άδωνι;

Από την άλλη ,οι επιλογές του Κυριάκου, όσον αφορά την καθημερινή πολιτική, αποδείχθηκαν ολέθριες. Εκλογές λέει. Αστειότητες. Με την προσμονή αυτή, βάστηξε το κομματικό ακροατήριο για ένα-δυο μήνες. Κι έπειτα; Σκέφθηκε κάνεις την απογοήτευση του νεοδημοκράτη, που ζούσε με το όνειρο, ότι θα πέσει η κυβέρνηση; Ναι ..το σκέφθηκε μόνον ο Άδωνις που βγήκε ενισχυμένος απ' αυτό, γιατί άλλο αποκούμπι, για να στηριχθούν οι φανατικοί με μανία, εναντίον του Σύριζα, δεν βρήκαν οι νεοδημοκράτες. Στην ουσία ο Κυριάκος, ενισχύει με την πολιτική του, τα ακραία στοιχεία του κόμματος.

Πες μια πρόταση, βρε Κυριάκο παιδί μου. Δεν θα έβαζα ΦΠΑ εκεί, θα μείωνα τους συντελεστές και θα έβρισκα τα λεφτά από εκεί. Μην την είδατε; Μην την ακούσατε την πρόταση;

Τι; Συνταγματική αναθεώρηση και εκλογικό σύστημα; Αποπροσανατολίζει η κυβέρνηση, αλλά εμείς εδώ είμαστε, να συζητήσουμε ό,τι θέλετε. Η θέση μας είναι αυτή. Όχι να βγαίνουν ..οκτώ στελέχη μέχρι στιγμής, της Νέας Δημοκρατίας και να προκαταλαμβάνουν την ηγεσία της για τα μειζονα αυτά θέματα.

Ελάτε παιδιά κοινοβουλευτική ομάδα,να αποφασίσουμε με ψηφοφορία. Έτσι κλείνεις στόματα.

Ναι, γνωρίζω ότι οι ψηφοφόροι του Σύριζα φεύγουν, άλλα δεν έρχονται σε εμάς. Οφείλεται στο ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι ελπίδα δεν υπάρχει και όλοι ίδιοι θα είναι. Όχι, δεν είμαστε ίδιοι, μπορούμε αυτό, αυτό κι εκείνο και μπορούμε να το κάνουμε έτσι και να βρούμε τα λεφτά από εκεί..

Που είναι όλα αυτά;

Χρόνο όσο θέλεις Κυριάκο Μητσοτάκη. Φθάνει, να μην τον ροκανίζεις με πυροτεχνήματα. Φθάνει να μην φθάσουμε στο τέλος χρόνου, έρθουν εκλογές, βάλει και ο Σύριζα σε κάνα δυο χρόνια το χέρι στην τσέπη και τρέχουμε και δεν φθάνουμε... Θέλει οργάνωση, πρόγραμμα, ιδέες, ανοικτές θύρες, όχι για να μπει ο ...Λοβέρδος, ο Χρυσοχοΐδης και άλλοι γραφικοί, αλλά για να ξαναγυρίσουν στο κόμμα, αυτοί που έχουν φύγει ... Θέλει λίγο σπιρτάδα. Κυριάκο. Την έχεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου