Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Κάποιοι ακόμα νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου
«Ανακάλυψα πως κανένα όπλο
Δεν είναι τόσο δυνατό όσο η μνήμη…»
Βραζιλιάνικο τραγούδι....

Κάποιοι ακόμα νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου

«Ανακάλυψα πως κανένα όπλο
Δεν είναι τόσο δυνατό όσο η μνήμη…»
Βραζιλιάνικο τραγούδι
22 Ιουνίου 2009


Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενημέρωσε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κορυφής, που διεξήχθη στις Βρυξέλλες στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Όπως τόνισε ο Κώστας Καραμανλής εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, με ελληνική πρωτοβουλία έγινε διεξοδική συζήτηση και ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Ο πρωθυπουργός, κωδικοποιώντας τις αποφάσεις, ανέφερε ότι αποφασίστηκε να ενισχυθεί ο έλεγχος των εξωτερικών συνόρων, να υπάρξει έμπρακτη αλληλεγγύη και δίκαιη κατανομή των βαρών, καθώς και να υπογραφούν συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επανεισδοχή των λαθρομεταναστών με τις χώρες από τις οποίες προέρχονται και περνούν οι λαθρομετανάστες.

«Το μεγάλο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ανάγεται πλέον σε μείζον κοινοτικό και ευρωπαϊκό ζήτημα», επισήμανε ο πρωθυπουργός, που ανέφερε επίσης ότι, μέχρι να υπογραφούν οι συμφωνίες αυτές, αποφασίστηκε ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι συμφωνίες και τα πρωτόκολλα που υπάρχουν με χώρες προέλευσης και διέλευσης λαθρομεταναστών, όπως η Λιβύη και η Τουρκία, με άλλες χώρες που δέχονται λαθρομετανάστες, όπως η Ελλάδα.

Η συνάντηση έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Παπούλια για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε την πρόθεση να προκαλέσει πρόωρες εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή, καθώς θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει νωπή λαϊκή εντολή.



Στις εκλογές του 2007 η εφημερίδα "Τα Νέα" και η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές είχαν ως πρωτοσέλιδό τους... τον ίδιο ακριβώς τίτλο!


Ερχόμαστε τώρα στο έτος 2009

2 Οκτωβρίου του 2009, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Κατά έναν περίεργο τρόπο και κατά μια διαβολική σύμπτωση ο «δαίμονας του Τυπογραφίου», έβαλε το χεράκι του, ώστε πάλι η Ελευθεροτυπία και Τα Νέα να έχουν και πάλι το ίδιο πρωτοσέλιδο!

Αυτό το κλίμα καλλιεργούσε ο ΓΑΠ ,τα νταβατζοκάναλα και οι φυλλάδες της διαπλοκής από το 2007 και μετά!
Σε αυτό το κλίμα ο Καραμανλής πήρε τρεις φορές μέτρα για την οικονομία, όρθωσε το ΒΕΤΟ για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, υπέγραψε τις ενεργειακές συμφωνίες, όρισε την ΑΟΖ με την Αλβανία!
Σε αυτό το κλίμα πάλεψε ολομόναχος και σ' αυτό το κλίμα τόλμησε και είπε σε όλα την αλήθεια- See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/kapoioi-akoma-nomizoyn-oti-o-ellhnikos-laos-exei-mnhmh-xrysopsaroy#sthash.psHmDrCr.dpuf
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου