Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Στην Πατρίδα πάντα ξημερώνει, αλλά " για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή " ...

Στην Πατρίδα πάντα ξημερώνει, αλλά


Τώρα πια ξέρεις...

Όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι σου χρέωναν αδιαφορία, εσύ σιωπηρά παρακολουθούσες, ανασκάλευες στο νου σου μνήμες, σύγκρινες, αναρωτιόσουν, έψαχνες απαντήσεις!

Τώρα πια, όμως γνωρίζεις!

Ξέρεις ποιοι και γιατί σε πρόδωσαν, αντιλήφθηκες την κοροϊδία, μάτωσες προσωπικά και με τον πόνο του συμπολίτη σου!

Η αρχική αμηχανία που ένιωσες, όταν μαζί με τον Καραμανλή, σε έδειξαν με το δάχτυλο ως ένοχο για την τραγωδία της Πατρίδας, μετουσιώθηκε σε θυμό, οργή!

Βγήκες το 2011 στο Σύνταγμα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για να εκδηλώσεις το θυμό που σε έκαιγε...

Βγήκες ξανά και ξανά στις πλατείες κάθε φορά και για άλλο λόγο, με την ίδια πάντα όμως ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει!

Άλλαζαν τα πρόσωπα αυτών που σε κυβέρνησαν, χωρίς να αλλάζει τίποτε στη ζωή σου!

Μέχρι που σιγά σιγά ήρθες αντιμέτωπος με την αλήθεια

Σε όποιο χώρο και να άνηκες ή να ανήκεις πλέον αναγνωρίζεις ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κάτι είναι να πάψει το ψέμα να κυριαρχεί, ότι πρέπει ΕΣΥ να επιβάλεις την αλήθεια που όλοι γνωρίζουν, αλλά όλοι αποσιωπούν!

Η προχθεσινή απόπειρα δολοφονίας κατά της Ζωής Γεωργαντά είναι αποκαλυπτική του τρόμου που νιώθουν!

Σκέψου ότι είναι ίσως η μοναδική μετά τον Κ. Καραμανλή που βροντοφώναξε την αλήθεια, χωρίς δισταγμό και χωρίς να μετρήσει το προσωπικό κόστος!

Σκέψου ότι η αυτή η Ελληνίδα ποτέ δεν είχε κάποια σχέση με τον κεντροδεξιό χώρο και επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Παπανδρέου!

Τόλμησε να αναδείξει το εθνικό έγκλημα της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009 και να πει ότι τα στοιχεία που έδωσε ο Κ. Καραμανλής ήταν τα αληθινά!

Έσπειρε τον πανικό σε όλο το σύστημα που για να αμυνθεί, ελπίζοντας ότι ακόμη μπορεί να σε ελέγξει, έβγαλε όλους τους πολιτικούς εγκληματίες στο γυαλί να υπερασπισθούν το έγκλημά τους!

Αναλογίσου τώρα, πόση δύναμη θα έδινες στον αγώνα της για την Ελλάδα μας, συμμετέχοντας και εσύ! Κάνοντας τις δικές σου υπερβάσεις...

Και αν ακόμη διστάζεις, δες τα μάτια των παιδιών σου!

Κοίτα τα βαθιά για να συνειδητοποιήσεις ότι αυτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από εσένα και έχεις την ευθύνη να τους δώσεις ελπίδα και όραμα ...

Στην Πατρίδα πάντα ξημερώνει, αλλά " για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή..."- See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/sthn-patrida-panta-kshmerwnei-alla-gia-na-gyrisei-o-hlios-thelei-doyleia-pollh#sthash.weIlQmar.dpuf
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου