Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

EIΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Κινήσεις πανικού, που δεν χρειάζεται να διαθέτεις έμπειρο μάτι, για να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι ζορίζονται.
Βλέπεις από τη στιγμή που δεν κατάφεραν τις ''καλές εποχές'' να εξορκίσουν ...το ''φάντασμα'' του Κώστα Καραμανλή, όσο περνάει ο καιρός, τους γίνεται εφιάλτης τους.
Είναι και οι καταστάσεις, που τους προϊδεάζουν για την πικρή συνέχεια που θα επακολουθήσει.
Θα μπούμε αμέσως στο θέμα.
Διαβάσαμε το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου.
Τί εστί Γιώργος Λακόπουλος;
Δημοσιογράφος του Βήματος, των Νέων, των περιοδικών Ένα και Ταχυδρόμος, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο MEGA, στο ραδιόφωνο του Flash, με λίγα λόγια ότι πιο συστημικό.
Ξαφνικά, ο Γιώργος Λακόπουλος, ξύπνησε μιαν ωραίαν πρωίαν και επηρεασμένος σφόδρα από το νυχτερινό του όνειρο (οι πληροφορίες που μιλάνε για όραμα, δεν επιβεβαιώνονται), έγραψε ένα άρθρο όπου εκεί μέσα, ναι μεν πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή jounior, αφού πρωτίστως φροντίζει να τον ταυτίσει με της ''επάρατη'' οικογενειοκρατία, που στοίχισε ''τόσο ακριβά'' στη χώρα μας.
Φροντίζοντας μάλιστα να κάνει ιδιαίτερη αναφορά, στην ''αποτυχημένη διακυβέρνηση'' του Κώστα Καραμανλή.
Εμείς όμως, ο Πυρήνας του, δεν έχουμε μάθει να μιλάμε ούτε με υπονοούμενα, αλλά ούτε και τα άρθρα μας προσπαθούν δια της πλαγίου να περάσουν κρυφά μηνύματα.
Αυτό που έχουμε να πούμε, το λέμε ευθέως.
Ο Γιώργος Λακόπουλος, δεν ήταν από τους ενοχλημένους της οικογενειοκρατίας, μέχρι το 2009 στο ΒΗΜΑ.
Αντιθέτως μάλιστα την στήριζε, συμμετέχοντας σε ΄κείνη την βρώμικη ομάδα της διαπλοκής, που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να παραπλανηθεί ο κόσμος και να ανατρέψει τον Κώστα Καραμανλή, κάτι που είχε ως συνέπεια, να έρθει η χώρα εδώ που είναι σήμερα.
Ανήκε στην ομάδα που είναι οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας, της εξαφάνισης των περιουσιών των Ελλήνων, οι ηθικοί αυτουργοί των αυτοκτονιών πολλών ανθρώπων που δεν άντεξαν το βάρος.
Της ομάδας των δολοφόνων του Έθνους.
Από προχθές και μετά τη καταδίκη του Ανδρέα Γεωργίου, που θυμίζουμε πως μπορεί για κάποιους να μη λέει τίποτε, όμως η αλήθεια είναι ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στο να αποδειχθεί η μεγάλη απάτη και το έγκλημα των μνημονίων, το μισό πολιτικό σύστημα και όλη η διαπλοκή έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Και έχασαν τον ύπνο τους διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ και εκ των πραγμάτων θα βρεθούν γυμνοί απέναντι στον κόσμο.
Ο κόσμος, μετά τα όσα έχει τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι βέβαιο πως όταν πάρει στα χέρια του μια απόφαση, με τη βούλα της Δικαιοσύνης που θα του καταδεικνύει τους ενόχους του εγκλήματος, θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο.
Πολύ πιθανόν και απάνθρωπο.
Και δικαιολογημένα μάλιστα.
Έτσι λοιπόν, τους έχουν ζώσει τα φίδια και από ΄δω και πέρα, θα δείτε πολλές αναίτιες επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή.
Με το συγκεκριμένο άρθρο ο Γιώργος Λακόπουλος, επιχειρεί και κάτι άλλο.
Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στον jounior, πως αυτός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη δυναμική που του περιγράφει, στοχεύοντας σε ένα ενδοοικογενειακό ρήγμα.
Τελικά, είναι ν΄απορείς όμως ορισμένες φορές, πως είναι δυνατόν κάποιοι ανόητοι άνθρωποι, να έχουν φτάσει τόσο ψηλά.
Και λέμε ανόητο τον Λακόπουλο, διότι σ΄αυτή την κακοστημένη παράσταση, δεν προσμέτρησε κάποιες σημαντικές παραμέτρους.
Δεν σκέφτηκε, ότι μπορεί να απευθύνεται σε έναν νέο πολιτικό, που λογικό είναι να έχει όνειρα για το μέλλον, όμως δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο πολιτικό.
Πρόκειται για Καραμανλικό γόνο.
Και οι Καραμανλήδες, έχουν μάθει να μη πέφτουν σε τέτοιες παγίδες, ακόμα απ΄το νηπιαγωγείο.
Δεν μέτρησε πως ο Κώστας ο jounior, ειδικά τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται πολύ κοντά στον Κώστα Καραμανλή και όταν κάθεσαι κοντά στον δάσκαλο, γίνεσαι ατσίδα.
Και τέλος, δεν έλαβε ολόκληρο το μήνυμα από την προχθεσινή δήλωση του, την οποία μπορεί να την διάβασε, μπορεί να την αναπαρήγαγε μέσα από το άρθρο του, αλλά δεν κατάλαβε το σημαντικότερο μήνυμα που εξέπεμπε η συγκεκριμένη δήλωση.
Και το μήνυμα αυτό είναι ότι οι Καραμανλήδες είναι μια γροθιά και περιμένουν.
Τί περιμένουν.
Εις αύριον τα σπουδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου