Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Η καλύτερη φάρσα του Εuro -Την έκανε Τουρκάλα στον σύζυγό της [βίντεο]



ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ VIRAL

Βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι από τις καλύτερες φάρσες του Euro μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ενός Τούρκου έκανε την ζωή του... μαρτύριο, καθώς εκείνη έκανε τα πάντα για μην δει ο άνδρας της τον αγώνα Κροατία-Τουρκία και τα κατάφερε σε... «καταστροφικό» βαθμό.

Η ίδια είχε την έξυπνη ιδέα να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό, όπου μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Έτσι, ενώ ο άνδρας της έβλεπε το ματς με μεγάλη προσήλωση, εκείνη είχε κλειστεί στην τουαλέτα και του έκλεινε την τηλεόραση στις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Ο άντρας χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, άνοιγε την τηλεόραση, η οποία ξαναέσβηνε μερικά λεπτά αργότερα.

Οι αντιδράσεις του, ήταν επικές, καθώς όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, ο ίδιος έκανε γυαλιά καρφιά, την τηλεόραση και το λάπτοπ, πετώντας τα στον τοίχο και στην συνέχεια πατώντας πάνω τους.

Το καλύτερο; Η γυναίκα βλέποντας τι είχε κάνει ο άντρας της, τσαντίζεται και του ζητάει και τα ρέστα.


Βίντεο: Her Telden, You Tube





Πηγή: Η καλύτερη φάρσα του Εuro -Την έκανε Τουρκάλα στον σύζυγό της [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/272671/i-kalyteri-farsa-toy-euro-tin-ekane-toyrkala-ston-syzygo-tis-vinteo#ixzz4BjJOozIX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου