Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Πρωί - πρωί ο Παρασκευόπουλος στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Για την υπόθεση Siemens

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, συνάντησε και ο υπ. Δικαιοσύνης

«Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση της δίκης της Siemens που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει», τόνισε ο υπουργός ....
Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος εξερχόμενος του κτιρίου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε σήμερα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και κατέθεσε δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens.

Ο κ. Παρασκευόπουλος σε δηλώσεις του, μεταξύ των άλλων, επισήμανε:

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των δυο υποθέσεων της Siemens, οι οποίες κατά τη γνώμη της Κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα και γι' αυτό δικαιολογείται και μία κατ' εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα.

Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί όχι κοινωνικές-οικονομικές αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ.

Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου