Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Ξεκίνησε τοποθετώντας τον Άδωνι αντιπρόεδρο του κόμματος. Διέλυσε με συνεχείς στοχευμένες ενέργειες την ΟΝΝΕΔ και ετοιμάζεται να τοποθετήσει παντού δικούς του ανθρώπους, δεν σεβάστηκε ούτε το καταστατικό της. Ήταν τόση η πρεμούρα του να αντικαταστήσει στελέχη με δικά του, ώστε τοποθέτησε τον κατηγορούμενο για παιδεραστία Γεωργιάδη, στον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος ....
για να τον αντικαταστήσει αμέσως μετά.

Διώχνει τους υπαλλήλους του κόμματος, πολλοί εκ των οποίων μένουν απλήρωτοι, ενώ η Νέα Δημοκρατία του Κούλη μιλάει για κοινωνική πολιτική και όχι εξαιρέσεις και αποκλεισμούς και ταυτόχρονα στέλνει σπίτι τους περισσότερους από εκατό επιστήμονες, στελέχη του κόμματος με μικρούς μισθούς, που έχουν προσφέρει εδώ και χρόνια.

Όλες του οι κινήσεις θυμίζουν ταύρο εν υαλοπωλείο, αφού θεωρεί ότι θα μείνει σταθερός στη θέση του, χωρίς.. θέσεις και χωρίς ουσία πολιτικής. Πιστεύει  ότι με επισκέψεις στο κέντρο της Αθήνας σαν τη χθεσινή, θα εντυπωσιάσει τα πλήθη.

Επί της ουσίας/ Μηδέν. Πρόγραμμα τίποτα, συγκεκριμένο, περιμένει να το φτιάξουν οι αναγνώστες των ιστοσελίδων του. Συγκεκριμένη, με ουσία και στόχευση θέση, καμμία. Για τα μείζονα θέματα καθημερινής πολιτικής, μπουρδολογία χωρίς καμμία αντιπρόταση.

Για όλα αυτά.. που δεν κάνει, θέλει ανθρώπους παντού ο Κούλης Μητσοτάκης, διότι θεωρεί πως έτσι θα παραμείνει πρόεδρος. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η διαρροή ψήφων από τον Σύριζα, χωρίς κανείς να πηγαίνει στη Νέα Δημοκρατία... Πέρα βρέχει... Εκεί κατά το φθινόπωρο, θα ονειρευτούν πάλι εκλογές... την επόμενη άνοιξη.

Ακόμα τούτη η άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου