Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Ο Μπάμπης του ΒΗΜΑτος κάνει φροντιστήρια σε βουλευτές της ΝΔ (Με εντολή Μητσοτάκη και Τάκη) (σσ ναταν και ο έρμος καμμιά κορυφή της διαπλοκής να λέγαμε καλά τον έβαλε ο Κουλης. Αλλά ο Μπάμπης;)

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου
Η... αμερόληπτη ενημέρωση θέλει τον μπαρμπα Μπάμπη της

Ο Καναλάρχης σου


Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου είναι από εκείνους τους δημοσιογράφους που ουρλιάζουν καθημερινά κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Με τέτοιος πάθος ώστε για...
αντικειμενικό δημοσιογράφο, που έχει περάσει και από την κρατική τηλεόραση δεν δικαιολογείται. Τελευταία ανακάλυψε και το twitter όπου έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει.

Τίποτε, όμως, δεν είναι τυχαίο. Οι πληροφορίες και κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε στελέχη της ΝΔ για τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Και όλα αυτά με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη και Τάκη Θεοδωρικάκου.

Το έγραψε και η εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" πρόσφατα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή για εντατικά μαθήματα των βουλευτών της ΝΔ που εμφανίζονται στην τηλεόραση.

Οι κακοφωνίες, η έλλειψη ξεκάθαρου και ενιαίου μηνύματος προς την κοινωνία και οι εν γένει «Αρρυθμίες στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος» – όπως αναφέρει η εφημερίδα, οδήγησαν τον πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει να ξεκινήσουν άμεσα «φροντιστήρια»… Ώστε να είναι έτοιμοι από το φθινόπωρο για την τηλεοπτική αντεπίθεση!

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού ΒΗΜΑτος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου είναι ο αρχιδιδάσκαλος, όπως έχει γίνει γνωστό. Γελάει ο κόσμος με την αμερόληπτη ενημέρωση των ΜΜΕ της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου