Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στο σπίτι πασίγνωστου εφοπλιστή

Άτσαλες κινήσεις από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βάλει πλώρη για να γίνει πρωθυπουργός. Και σε αυτή την πορεία, όπως λένε απολύτως καλά πληροφορημένες πηγές, δεν θα διστάσει να συμμαχήσει με τον διάβολο. Βέβαια για αυτό δεν θα έπρεπε να έχει κανένας αμφιβολία. Για τον γιο του αποστάτη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη....
μιλάμε και όλοι γνωρίζουν πως κινείται συνολικά η οικογένεια των Μητσοτάκηδων εδώ και χρόνια.

Εκτός, λοιπόν, του ότι - όπως μας έχουν επιβεβαιώσει άνθρωποι του περιβάλλοντός του - ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει ο... πρωθυπουργός των δημοσκοπήσεων της διαπλοκής, έχει ξεκινήσει μπαράζ επαφών με όλα τα αντιπροσωπευτικά δείγματα της εγχώριας ολιγαρχίας και με τους θύλακες του κατεστημένου, ώστε να βρει συμμάχους που θα τον βοηθήσουν να βρει τον δρόμο... προς την εξουσία. Όταν δεν συναντάται με οικονομικούς παράγοντες, τότε υπονομεύει με κάθε τρόπο την ίδια του τη χώρα στο εξωτερικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει δείγματα σοβαρού πολιτικού, πολύ δε περισσότερο δεν έχει δείξει δείγματα ότι θα μπορούσε να ηγηθεί της προσπάθειας της χώρας. Οι υψηλοί συνομιλητές του, τον έχουν προειδοποιήσει ότι δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Οι υψηλοί συνομιλητές του, γνωρίζουν ότι αν δεν ήταν γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν θα έκανε ούτε για κλητήρας στις επιχειρήσεις τους. Αλλά θεωρούν ότι μπορούν να τον κοντρολάρουν και έχουν εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο μπορεί και τον χειρίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις... μυστικές επαφές του είναι άτσαλος πάντως.

Ο άνθρωπός μας, μας πληροφόρησε ότι τις προάλλες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στο σπίτι πασίγνωστου εφοπλιστή. Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση βγήκαν μαζί από την οικία του επιφανούς οικονομικού παράγοντα αγκαλιασμένοι. Οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι παραδοσιακά καλές.

Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλλον, όπως λένε οι γνωρίζοντες θα συντριβεί ανάμεσα στα ανταγωνιστικά συμφέροντα των προυχόντων της ελληνικής ναυτιλίας. Και ήδη ψιθυρίζεται ότι δύο εφοπλιστές τον έχουν στο χέρι... Και εκείνος λένε τάζει και στους δύο. Τα πάντα... Για όλες τις δραστηριότητές στους στη ναυτιλία και όχι μόνο.

Και κάτι ακόμη: Εκεί στην κυβέρνηση ας έχουν ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά τους. Όταν μιλάμε για τους Μητσοτάκηδες είναι σαν να λέμε ότι "Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου