Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Το στοίχημα του Παπαχρήστου για τις τηλεοπτικές άδειες...


Γιάννης Μαντζουράνης - ΠαπαχρήστοςΟ δημοσιογράφος στοιχημάτισε με το δικηγόρο του ελληνικού δημοσίου ότι ο νόμος θα κριθεί αντισυνταγματικός...

Στοίχημα με το δικηγόρο του Ελληνικού Δημοσίου Γιάννη Μαντζουράνη που υπερασπίζεται στο ΣτΕ το νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, έβαλε ο...
δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος… Όποιος χάσει θα κεράσει το τραπέζι που θα γίνει για πέντε – έξι κοινούς φίλους! Στη δημοσιοποίηση του στοιχήματος προχώρησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος από τη στήλη του στα «ΝΕΑ»… Μετά από συνομιλία που είχε και με τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος σε επικοινωνία που είχε με σύμβουλο της Επικρατείας φέρεται να πείσθηκε ότι το ελληνικό δημόσιο θα χάσει και ο νόμος θα κριθεί αντισυνταγματικός… Στη συνέχεια μετέφερε όπως εξηγεί στη στήλη του τη συνομιλία στο δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη… Και όπως ήταν φυσικό ο τελευταίος διαφώνησε αναλύοντας του επί δεκαλέπτου τα επιχειρήματά του… Κάπως έτσι προέκυψε και το στοίχημα!

Την ώρα λοιπόν που κάποιοι εκ των υποψηφίων θα γελούν και κάποιοι άλλοι θα κλαίνε… Οι παλιοί φίλοι θα την κάνουν – κατά το κοινώς λεγόμενο, ταράτσα!..

enimerosi24.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου