Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Σκληρές αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν.. απλά και ξεκάθαρα!
Κάθε καθεστωτικό πολιτικό απόβλητο βγήκε τον τελευταίο καιρό και καταφέρεται κατά του Κ. Καραμανλή για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας!
Παπανδρέου, Σαχινίδης, Παπακωνσταντίνου, ο γαμπρός της Ντόρας.... και εσχάτως ο θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θ. Τζήμερος! Μια παρεούλα όλοι...
Σαν συγχορδία έτοιμη από καιρό και εν όψει της εισήγησης της Δικαιοσύνης για την παραπομπή του Γεωργίου με την κατηγορία της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009, όλοι αυτοί που ρίχνουν τον οχετό τους, φρόντισαν να παραμένει η υπόθεση στο επίπεδο της συνωμοσιολογίας και ας έβγαιναν, προ της ανάληψης της εξουσίας από το Σαμαρά, βεβαίως, και κατάγγελλαν το εθνικό έγκλημα επισήμως σα Νέα Δημοκρατία,..
Συνεπικουρούμενοι από την ομερτά πλέον όλου του πολιτικού συστήματος, φτύνοντας στα μούτρα του λαού ύβρεις και απαξίωση, φτύνοντας και διασύροντας τη λέξη αλήθεια, νομίζουν ότι θα κάμψουν τη Δικαιοσύνη!
Πάντως η απόπειρα δολοφονίας, από αγνώστους ,της κας Γεωργαντά δεν την σταμάτησε από το να λέει την αλήθεια!
Το ίδιο και η Δικαιοσύνη! Κάνοντας το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα, θα οδηγήσει τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου κάθαρση!
Και τότε θα δούμε ποιοι πραγματικά λένε την αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου