Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΗΛΕΙΑ


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 2007

"Δεν είναι η πρώτη φορά που το πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο.... της Τουρκίας σχεδίασε παράνομες και εγκληματικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου. Δεν αποκαλύπτω κάποιο μυστικό, εάν αναφέρω ότι για πολλά χρόνια οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις γνώριζαν πως ήταν έργο Τούρκων πρακτόρων οι φωτιές, που συνήθως ξεκινούσαν στην αρχή της τουριστικής περιόδου, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Κατόπιν συζητήσεων με πολιτικούς και στρατιωτικούς παρά­γοντες στην Αθήνα, είμαι πεπεισμένος ότι ειδικά οι φωτιές του 2007 τοποθετήθηκαν στη βάση σχεδίου της Αγκυρας. " αναφέρει ξεκάθαρα ο Μ. Ιγνατίου στο απόσπασμα του άρθρου του που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://mignatiou.com/2014/03/metr-tis-provokatsias-i-tourki/


Η αναγγελία, δε του εγκλήματος αποκαλύφθηκε στο σκληρό δίσκο του Χρισοφοράκου:



¨Του είπαν ότι θα κερδίσει και με διαφορά εάν κάνει εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου. Έτσι υπέκυψε και τις προανήγγειλε. Έπεσε στην παγίδα τους και τώρα αρχίζουν τα ζόρια.

Ας ετοιμαστεί για ένα μήνα κόλαση με φωτιές και τρομοκρατικά χτυπήματα - άσε που μπορεί να πέσουν αεροπλάνα και ελικόπτερα. Την πάτησε. Ακόμα και αν κερδίσει τις εκλογές, η νίκη του θα είναι οριακή"



Και εδώ προκύπτουν άπειρα ερωτήματα:

Ποιοι κελαηδούσαν στο Χριστοφοράκο για τις κινήσεις του τ. πρωθυπουργού, αλλά και του μακαριστού Χριστόδουλου;; ( Ο Χριστοφοράκος έπαιρνε διαρκώς αναφορές για την πορεία υγείας του μακαριστού, όπως προκύπτει από άλλα intelligence reports που ανακαλύφθηκαν στο σκληρό του δίσκο)

Ποιος είναι ο συγγραφέας αυτού του αποτρόπαιου κειμένου, που στην ουσία είναι η προαναγγελία μαζικών δολοφονιών αθώων ανθρώπων;

Γιατί καιγόταν ο Χριστοφοράκος να πληροφορείται για τις εξελίξεις στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή;

Πολλά και αναπάντητα ερωτήματα, κάποια τρομάζουμε και να τα διατυπώσουμε...

Τρομάζουμε, γιατί μας οδηγούν σε φοβερές σκέψεις για το ποιοι υπονόμευσαν τον τ. πρωθυπουργό!

Και επειδή είναι ακόμη εικασίες, ελπίζουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να αποκαλύψει τους επίδοξους δολοφόνους του , αλλά και του ελληνικού λαού...



Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής φτάνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου ενημερώθηκε από τον υπουργό Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τη στρατιωτική ηγεσία για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στις προσπάθειες πυρόσβεσης.
Την αναφορά την αποκάλυψε παλαιότερα το olympia.gr- See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/basei-sxedioy-to-olokaytwma-toy-2007#sthash.iq4mK54a.dpuf
newdemocracy.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου