Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

Από το σανό στις μπανάνες

Οι πολίτες αυτής της χώρας, που κουράστηκαν από τα ψέματα και το λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα (κατά το κοινώς λεγόμενο: σανό), έχουν την ευκαιρία να νομίζουν ότι θα «διορθώσουν» την πορεία της χώρας και την προσωπική τους, επιλέγοντας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το δείγμα γραφής της νέας διαδραστικής διακυβέρνησης, έτσι όπως την οραματίζονται οι χίπστερς συνεργάτες... του κ. Μητσοτάκη, γίνεται σαφές αν επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα διαβούλευσης για το μελλοντικό κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.
Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητά εκλογές τώρα – και μάλιστα χωρίς πρόγραμμα – αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για ένα χίπστερ πολιτικό. Η διαδικασία διαβούλευσης είναι μία αέναη διαδικασία που δίνει την εντύπωση στον πληβείο του Περιστερίου πως ο ηγέτης του που ζει και αναπνέει στην Κηφισιά, έστω και μέσω ίντερνετ… τον πονάει.

Επισκεφτείτε λοιπόν το http://diavoulefsi.nd.gr και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε με ποιο τρόπο θέλετε να κυβερνηθείτε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του. Αν θέλετε πολλούς ή λίγους φόρους, αν θέλετε πάταξη της φοροδιαφυγής και με ποια σειρά, αν θέλετε να μεταρρυθμιστείτε πολύ ή λίγο (δηλ. να απολυθείτε), αν θέλετε να έχετε πρωτοβάθμια περίθαλψη ή πρόληψη…κ.α.
Με λίγα λόγια σε μία σειρά από αυτονόητες (ηλίθιες) ερωτήσεις με αυτονόητες απαντήσεις για πιθήκους (που εκπαιδεύονται) μπορείτε να επιλέξετε την τροφή σας για τα επόμενα χρόνια.

Στους πολίτες λοιπόν το δίλημμα: σανό ή μπανάνες;

Υ.Γ.
Ζητούμε συγνώμη από τους συμπαθείς πιθήκους για την εμπλοκή τους στη συγγραφή του ανωτέρω.

«Ο Κεντροδεξιός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου