Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

ΟΙ ....ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ..


Κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει πολύ λαϊκά και..απαγορευμένα..."Καλά πόσο μ...παίζει να είσαι, για να υποβάλλεις τέτοιες ερωτήσεις, δήθεν για να φτιάξεις πρόγραμμα;"
Εμείς... δεν θα το πούμε. Θα πούμε ότι δεν είναι δυνατόν, να πιστεύει η πλειοψηφία των νεοδημοκρατών, πως απαιτείται μόνον ....τεχνογνωσία και αρτιότητα περί τα τεχνικά, για να φτιάξεις κανάλι. Εκτός εάν πιστεύουν, οι φωστήρες που απάντησαν, πως δικαίως οι εκδότες και οι νταβατζήδες, τόσα χρόνια λυμαίνονταν το χρήμα του ελληνικού λαού, λαμβάνοντας χαριστικά δάνεια, που τα αποπλήρωναν όποτε τους γούσταρε, ενώ ταυτόχρονα ασκούσαν και πολιτική και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις.
Επίσης δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, το που οδηγεί η απάντηση "περιστολή δαπανών". Ναι κι εμείς είμαστε υπέρ της περιστολής δαπανών. Που θα γίνουν περιστολές δαπανών. Αυτό θα ήταν μια ερώτηση ουσιαστική. Όπως ουσιαστική ερώτηση, θα ήταν να μειωθεί η φορολογία, που θα βρεθούν τα χρήματα. Από τις περιστολές δαπανών;
Η όλη ανάλυση της ηλεκτρονικής αηδίας της Νέας Δημοκρατίας, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εάν με βάση τις απαντήσεις, φτιάξει πρόγραμμα ο Κούλης, θα είναι αυτό που είδαμε.  Δηλαδή κανένα. Δεν θέλουμε να μας πει ότι πρέπει να μειωθούν οι δαπάνες. Το γνωρίζουμε. Ποιες δαπάνες θέλουμε να μας πει. Δεν θέλουμε να μας πει μείωση της φορολογίας. Το θέλουμε όλοι οι Έλληνες. Να μας πει βάσει ποιου σχεδίου, θα βρεθούν τα χρήματα.
Δυστυχώς μια παπαρολογία, έχει προσλάβει διαστάσεις κατόπιν εντολής του Κούλη και των βαστάζων του στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ... Και η παπαρολογία συνεχίζεται...
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου