Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ;

Είναι ξεκάθαρο -μόνον τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, έπαιζαν τις κουμπάρες και στήριζαν την ..."Δημοκρατία"στην Τουρκία -ότι η Τουρκία πλέον, αποτελεί την εν δυνάμει μουσουλμανική απειλή, για την Ευρώπη. Προφανέστατα, πίσω από τον φερετζέ, υπάρχει ο ISIS, κάθε είδους τρομοκρατικές ομάδες και επεκτατικές βλέψεις.
Περισσότερες από ...δέκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν αντιληφθεί -επιτέλους- ότι..... η Τουρκία θα πρέπει να μπει στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών και αμερικανικών δυνάμεων. Τελευταία και η Γερμανία, αντελήφθη ότι θα πρέπει να τεθούν σε...επαναδιαπραγμάτευση, όλες οι ενταξιακές ρυθμίσεις και συνεννοήσεις για την γείτονα, γιατί "δεν είναι πράγματα αυτά που γίνονται".
Ο Ερντογάν, είναι ο πλέον κοντινός εκπρόσωπος του φασιστικού μουσουλμανισμού, σε Ευρώπη και Αμερική. Είναι επίσης σαφές, ότι ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι Αμερικάνοι, θελουν τους Τούρκους. Άργησαν αλλά το κατανόησαν.
Οι εξελίξεις, θα δρομολογηθούν και είναι σίγουρο, ότι μετά από μια περίοδο ανοχής κατά την διάρκεια της οποίας, ο Ερντογάν θα λάβει...θα έλθει η ώρα της πληρωμής. Ο Ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος μουσουλμάνος φασίστας, πανίσχυρος, εκλεγμένος και στηριζόμενος σε φασιστοειδή κάθε είδους, που ζητουν αίμα και έχουν πάντα επεκτατικές διαθέσεις.
Η διαχείριση από την Ελληνική κυβέρνηση του προβλήματος που λέγεται Τουρκία, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απαραίτητη τούτες τις ώρες. Εάν ο Ερντογάν ανοίξει τα σύνορα για να εκβιάσει με μεταναστευτικό κύμα, τότε η θέση της χώρας μας θα είναι τραγική. Εάν δεν το επιτρέψουμε, βάζοντας στο παιγνίδι τους Ευρωπαίους δυνάστες μας, έχουμε ελπίδες διάσωσης... Όπως και νάχουν τα πράγματα, από την διαχείριση της εθνικής αυτής υποθέσεως, θα κριθούν πολλά που σχετίζονται με τα πάντα. Την οικονομία, την Εθνική Άμυνα, την παραγωγικότητα, την εγκατάσταση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα κλπ κλπ.


Η χώρα μας, έχει μια θαυμάσια ευκαιρία να αποτελέσει, ουσιαστικά πλέον, το σύνορο της Ευρώπης προς την Ανατολή. Με στήριξη ουσιαστική, από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα περάσουμε σε περίοδο εκπληκτικής αστάθειας, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Ερντογάν είναι ένας φανατικός μουσουλμάνος, φασίστας, δικτατορίσκος, γραφικός, αλλά επικίνδυνος...Εάν δεν το κατανοήσουμε, τόσο γρήγορα όσο Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι, τότε ας γίνουμε σταυροδρόμι του ολέθρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου