Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΕΡΒΙΣ;


Είναι σαφές και αποδεδειγμένο-όσοι ζητήσουν στοιχεία, θα τα έχουν -ότι ο ΟΤΕ παραβιάζει τους όρους υγιούς ανταγωνισμού στην χώρα μας, στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ένα απλό παράδειγμα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Σε δήμο βόρεια της Αθήνας, ο ΟΤΕ προχώρησε πριν από λίγες ημέρες, στο γνωστό καταστροφικό....
σκάψιμο των δρόμων, για να περάσει νέες γραμμές και να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες. Δεν θα σταθούμε στον φασιστικό τσαμπουκά των συνεργείων του, που άφηναν σκαμμένους δρόμους, επί ημέρες χωρίς σήμανση με κίνδυνο να πέσουν μέσα ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές, ούτε θα σταθούμε στο γεγονός ότι ο οργανισμός, δεν φαίνεται να έχει καμμία σχέση με εκείνο που λέμε ώρες κοινής ησυχίας. Όποτε θέλουν εργάζονται, άσχετα εάν ο νόμος, είναι σαφής και δεν τους εξαιρεί.

Θα σταθούμε στο γεγονός, ότι ένας πελάτης της Wind, θα πρέπει για να αποκατασταθεί η βλάβη του στο ίντερνετ, να περιμένει εννέα ημέρες, ενώ αντίθετα ένας πελάτης του ΟΤΕ μία. Όπως ακριβώς σας τα λέμε.

Στον ίδιο δρόμο, σε πέντε οικήματα, οκτώ βλάβες του ΟΤΕ στο ίντερνετ αποκαταστάθηκαν σε μισή ημέρα, από την ώρα που δηλώθηκαν. Στον πελάτη της WIND εννέα ημέρες, αφού ήλθε τεχνικός της εταιρίας και φυσικά έδωσε την κλασσική απάντηση, ότι το θέμα ήταν του δικτύου του ΟΤΕ.

Ερώτηση πρώτη: Ποιος μπορεί να πιστέψει -είναι επανειλημμένο το γεγονός -ότι ο ΟΤΕ δεν τον κάνει επίτηδες και δεν φτιάχνει αμέσως τις βλάβες των άλλων εταιριών για να κερδίζει πελάτες;

Ερώτηση δεύτερη: Εάν δεν μπορεί η Wind ή άλλες εταιρίες να δίνουν το σέρβις που χρειάζεται, αλλά κρέμονται από τα.. του ΟΤΕ, κατά ποια λογική, αφού δεν έχουν σέρβις, ζητούν πελάτες; Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το σέρβις ενός πελάτη τους. Δεν δίνουν το ανάλογο τίμημα στον ΟΤΕ, αφού χρησιμοποιούν το δικό του δίκτυο; Και μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό το εκβιαστικό ευθέως παράνομο μπλόκο και αυτή η σιωπή ίδια και όμοια με της μαφίας στα θέματα αυτά.

Ερώτηση τρίτη: Είναι τόσο κραυγαλέες οι περιπτώσεις αυτές και συνεχώς επαναλαμβανόμενες, που αναρωτιέται κανείς η Δικαιοσύνη τι κάνει; Γιατί δεν ψάχνει το θέμα να διαπιστώσει τους όρους αθέμιτου ανταγωνισμού; Είναι πιο πάνω ο ΟΤΕ από την Δικαιοσύνη; Ένας Εισαγγελέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου