Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Ολονύχτια «μάχη» με τα Pokemon σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι


«Βούλιαξε» το κέντρο της Αθήνας από κίτρινα πλασματάκια


Εκατοντάδες παιδιά, ηλικίας 15 έως 25 ετών, με «κολλημένο» βλέμμα επάνω σε μια συσκευή - Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook ....τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της ΝιντέντοΤο Pokemon Go τρελαίνει και την Ελλάδα! Όποιος βρέθηκε χτες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, δεν πίστευε στα μάτια του... Εκατοντάδες νέα παιδιά είχαν «βουτήξει» το βλέμμα τους στο κινητό τηλέφωνο, περνώντας το Σαββατόβραδο επάνω από μια συσκευή, κυνηγώντας κίτρινα πλασματάκια. Πολλοί είναι εκείνοι που αναπολούν τις ουρές - κάποτε - στα κορυφαία night club του κέντρου της Αθήνας, τότε που οι οι νέοι έτρεχαν για να επικοινωνήσουν και να διασκεδάσουν με αληθινούς ανθρώπους και όχι με παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας.

Τόσο στο Σύνταγμα όσο και στην πλατεία Μοναστηρακίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας.

Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση των... εκπαιδευτών Pokemon. Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook η οποία έκανε την πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και γράφει χαρακτηριστικά: «Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή».

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.





Ολα τα παιδιά, ηλικίας 15 έως 25 ετών, κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις παρέες τους, προκειμένου να επιτύχουν το μεγαλύτερο σκορ.

Οι... εκπαιδευτές Pokemon αλλά και τα υπόλοιπα fan club του παιχνιδιού που διοργάνωσαν την πρώτη νυχτερινή μαζική επιδρομή αναφέρουν ότι το meeting του Σαββάτου είναι μόνο η αρχή και το ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι αλλά παρόμοιες... εξορμήσεις.







Pokemon Go: Η παγκόσμια «παράνοια» δίνει ώθηση 3 δισ. δολάρια στην Apple


Και το παιχνίδι τελικά το κερδίζει η Apple και όχι η Nintendo! Αναλυτές της Wall Street Journal εκτιμούν πώς η τρέλα του «αθώου» Pokemon Go θα επιφέρει τεράστια κέρδη στην εταιρεία - κολοσσό μέσα στους επόμενους 18 με 24 μήνες, επειδή μέσω της εφαρμογής κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει επιπλέον χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian ένα πακέτο με 100 PokeCoins κοστίζει 99 σεντς στο κατάστημα εφαρμογών της Apple, αλλά η τιμή μπορεί πραγματικά να ξεφύγει.

Το Pokemon Go έχει 21 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ! Το παιχνίδι που τρέχει σε τουλάχιστον 31 χώρες, είναι συμβατό και σε Android συσκευές. Κατά το δημοσίευμα οι χρήστες χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή από ότι σε facebook και Whats App. Αύξηση έχει σημειωθεί και στις πωλήσεις φορτιστών.

Αξίζει μόνο να σημειωθεί ότι οι μετοχές της Apple κέρδισαν 5% της αξίας της αγοράς στο τελευταίο κλείσιμο του χρηματιστηρίου κι έχει βάλει 25 δισεκατομμύρια δολάρια στη τσέπη από την ημέρα που βγήκε το παιχνίδι στον αέρα, με το στοκ της Nintendo να έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Το download του παιχνιδιού είναι δωρεάν.





Από τις 8 Ιουλίου, όταν και κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, έχουμε μάθει και διαβάσει πολλές και... τρελές ιστορίες για το παιχνίδι.

Για παράδειγμα στην Ινδονησία ένας Γάλλος πολίτης συνελήφθη γιατί μπήκε άθελά του σε μια στρατιωτική βάση, ενώ έπαιζε Pokemon Go, ενώ χθες στο Μόναχο θαυμαστές του παιχνιδιού τα... έβαλαν με μέλη του αντι-ισλαμικού κόμματος της Γερμανίας, του Pegida.

Όλα αυτά ενώ την περασμένη εβδομάδα στην Φλόριντα των ΗΠΑ δύο νέοι, λίγο έλειψε να σκοτωθούν, ψάχνοντας για πόκεμον.






Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δύο έφηβοι, ένας 19χρονος και ένας 16χρονος, βγήκαν στους δρόμους της Φλόριντα για να βρουν δύο πόκεμον (ένα Marowak και ένα Tauros) και πάρκαραν το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι ενός 37χρονου.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο που τον έκανε να πεταχτεί από το κρεβάτι του. Τότε είδε το αυτοκίνητο των νεών έξω από το σπίτι του και πίστεψε ότι είχαν μπει κλέφτες στην οικία του. Αμέσως πήρε το όπλο του και βγήκε στον δρόμο.

Την ώρα, όμως, που πλησίαζε το όχημα άκουσε τον έναν νεαρό να λέει: «Έπιασες τίποτα;». Εκείνη την στιγμή ήταν βέβαιος ότι επρόκειτο για κακοποιούς οι οποίοι συζητούσαν τι είχαν πάρει από το σπίτι του γι' αυτό και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των δύο εφήβων οι οποίοι -ευτυχώς- κατάφεραν να ξεφύγουν.

Το μυστήριο λύθηκε το επόμενο πρωί όταν η μητέρα του 19χρονου τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός ότι κάποιος άνοιξε πυρ κατά του γιου της, την ώρα που εκείνος έπαιζε Pokemon Go! Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, ωστόσο, το σίγουρο είναι πως η συνομιλία των δύο νέων που έκανε τον 37χρονο να σαστίσει αφορούσε αποκλειστικά στα πόκεμον.




















Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα







PROTOTHEMA
Ροή Ειδήσεων







11:28

Τουλάχιστον 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη
11:28

Οικονομικοί εισαγγελείς στην οικία Βγενόπουλου και συνεργατών του
11:27

Nearly 80% Greek women say cheating made their marriage better, survey shows
11:21

Εξιχνιάστηκε και μια κλοπή στη Μύκονο με θύμα έναν 25χρονο Άραβα!
11:10

Γερμανία: Ξεκίνησε η συζήτηση για πιο αυστηρούς νόμους απόκτησης όπλων
11:09

G20 Ministers say Brexit could affect global economy
11:06

GP Ουγγαρίας: Ποιός θα γελάσει σήμερα; Όλες οι ειδήσεις







PROTOTHEMA
Best of Network




Real or photoshop? What do you think? (photos)



Με iphone οι Ελληνες κάνουν sexting και χωρίς τύψεις



Οι κορυφαίες 100 φάσεις στο ΝΒΑ με διπλό Γιάννη Αντετοκούνμπο!



Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αυτός ο γάμος δεν ξεκίνησε καλά...



Αυτό είναι το πιο δύσκολο τεστ υπηκοότητας στην Ευρώπη – Τα 2/3 αποτυγχάνουν



Video: Αν θέλετε οικονομικό όχημα θα πρέπει να πάρετε αυτό...



Απαγόρευσε το Pokemon Go ο Μουρίνιο!



Σχόλια2Προσθήκη σχολίου
Πανος24/07/201610:14

Η γενια των ανεργων αντι να διαμαρτυρηθει στο συνταγμα παιζει παιχνιδακια καθιστη. Ευγε. Με το νουνου μεγαλωσαμε καλα βοδια. Απάντηση
ακ24/07/201610:05

Homo Screenus. Το νέο είδος ανθρωποειδούς του οποίου η ζωή περιστρέφεται γύρω από μια οθόνη.Απάντηση
Φόρτωση περισσότερων σχολίων

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Όνομα *
Ε-mail
Σχόλιο *

2500 χαρακτήρες απομένουν



* Υποχρεωτικά πεδία





Η συγκλονιστική ιστορία του 17χρονου
O Έλληνας θύμα του μακελάρη στο Μόναχο είχε πάει στο Mall για τα τελευταία ψώνια πριν έρθει στην Ελλάδα
Θανάσης Γερασιμίδης23/07/201618:31253
Εκτύπωση





1.1K
SHARES Share to FacebookShare to TwitterShare to Google+Share to LinkedIn




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



1
Άρατος - Μόναχο: Η ιστορία της οικογένειας του 17χρονου που σκοτώθηκε από τον μακελάρη

Με καταγωγή από τον Άρατο Ροδόπης ο Χουσεΐν Νταϊτζίκ ετοιμαζόταν για το ταξίδι στη ΘράκηΕνα απίστευτο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα για τον 17χρονο Χουσεΐν Νταϊτζίκ. Πρόκειται γαι τον νεαρό από τη Θράκη που σκότωσε ο 18χρονος μακελάρης και ήδη τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει ήρωα.

Το νεαρό αγόρι βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψωνιά πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Όμως οι σφαίρες του παρανοϊκού δράστη έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού, στερώντας τη χαρά και όνειρα του και σκορπώντας παράλληλα την απέραντη θλίψη στην οικογένεια του.




Ο Χουσεΐν έχει αλλά δυο αδέρφια ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Όλοι τους μαζί ήρθαν στη ζωή την ίδια ακριβώς στιγμή. Ήταν τα χαρούμενα τρίδυμα όπως τους αποκαλούσαν φίλοι και συγγένεια. Αγαπούσαν την Ελλάδα και την επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το αδικοχαμένο παιδί στο λογαριασμό του στο Facebook δεν είχε τοποθετήσει στο προφίλ του το επίθετό του, αλλά το σημείο καταγωγής του στο νόμο Ροδόπης.

Ο Άρατος από τον οποίο ξενιτεύτηκε ο πατέρας του μαζί με τη μητέρα στη Γερμανία προκειμένου να βρουν ένα καλύτερο αύριο ήταν η μεγάλη του αδυναμία. Άλλωστε εκεί ζει η γιαγιά του αλλά και ο αγαπημένος του θείος. Όλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια του.





«Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και τα τρία παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα κι έρχονται συνεχώς στον Άρατο. Γεννήθηκαν στη Γερμανία, καθώς ο πατέρας τους και η μητέρα τους έφυγαν από την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, καθώς της ερχόμενη Τρίτη θα έρχονταν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο πατέρας του δούλευε σε κάποιο εργοστάσιο, ενώ πρόσφατα έκανε και επέμβαση αγγειοπλαστικής . Τα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1999 και σπούδαζαν αε γερμανικό σχολείο" λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αράτου, Αμέτ Αμέτ.



Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα








Πιο σχολιασμένα άρθρα






253

O Έλληνας θύμα του μακελάρη στο Μόναχο είχε πάει στο Mall για τα τελευταία ψώνια πριν έρθει στην ΕλλάδαΗ συγκλονιστική ιστορία του 17χρονου

86

Μόναχο: 17χρονος Έλληνας ανάμεσα στα θύματα του μακελειού«Ήρωα» τον χαρακτηρίζουν τα διεθνή Μέσα

77

Χαμός για το χτύπημα Καμμένου στην Φώφη








PROTOTHEMA
Best of Network




Real or photoshop? What do you think? (photos)



Με iphone οι Ελληνες κάνουν sexting και χωρίς τύψεις



Οι κορυφαίες 100 φάσεις στο ΝΒΑ με διπλό Γιάννη Αντετοκούνμπο!



Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αυτός ο γάμος δεν ξεκίνησε καλά...



Αυτό είναι το πιο δύσκολο τεστ υπηκοότητας στην Ευρώπη – Τα 2/3 αποτυγχάνουν



Video: Αν θέλετε οικονομικό όχημα θα πρέπει να πάρετε αυτό...



Απαγόρευσε το Pokemon Go ο Μουρίνιο!



Σχόλια253Προσθήκη σχολίου
@24/07/201610:25

Είναι απίστευτο. Σε άρθρο για την δολοφονία ενός 17χρονου αθώου παιδιού έρχονται "οι πολιτισμένοι" να μας κάνουν μαθήματα περί θρησκείας και καθαρότητας ελληνικής φυλής, και πόσο υποδεέστερο ήταν το παλικάρι που δεν τα είχε. Ρε, πρίν από καθαρόαιμοι Ελληνες χριστιανοί, μάθετε πρώτα να είστε άνθρωποι, γιατί τα σχόλιά σας άλλο δείχνουν. Φαρισαίοι.Απάντηση
re oust koutoi anthrwpoi24/07/201608:54

ρε τομάρια Έλληνας πολύ περισσότερο από εσάς απόγονοι κουτών βαρβαρων..Έλληνας και 17 χρονων που αντί για το όνομα του είχε βάλει την Ellada ..και τολμάτε και βρίζετε..ελεεινά υποκείμενα..Απάντηση
ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ24/07/201608:41

Πρώτα ας αναπαυθεί ή ψυχή του νέου που δολοφονήθηκε, δεύτερον για να μάθουν όσοι γράφουν εδώ μέσα, κυρίως οι ανθέλληνες που βρίζουν την ελληνικότητα της ψυχής μας.........Ο Έλλην σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία ήταν ο γενάρχης των Ελλήνων. Ήταν γιος του Δευκαλίωνα (ή σε κάποιες αναφορές του ίδιου του Δία) και της Πύρρας, αδελφός του Αμφικτύονα και πατέρας του Αιόλου, του Ξούθου, και του Δώρου. Η γυναίκα του, μητέρα όλων των Ελλήνων, ήταν η νύμφη Ορσηίδα. Κάθε ένας από τους γιούς του ίδρυσε από ένα πρωτεύον ελληνικό γένος: ο Αίολος τους Αιολείς, ο Δώρος τους Δωριείς, ενώ από τους υιούς του Ξούθου, Αχαιό και Ίωνα προέρχονται οι Αχαιοί και οι Ίωνες αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Ησίοδο στα Ηοίαι ή Κατάλογος Γυναικών, από την ένωση της αδελφής του Έλληνος, Πανδώρας με τον Δία, γεννήθηκε ο Γραικός από τον οποίο προέρχονται οι Γραικοί, ενώ από την ένωση της άλλης αδερφής του Έλληνος, Θυίας με τον Δία, γεννήθηκαν ο Μακεδνός από τον οποίο προέρχονται οι Μακεδόνες και ο Μάγνης από όπου προέρχονται οι Μάγνητες. Το εθνώνυμο Έλληνες χρονολογείται από την εποχή του Ομήρου. Στην Ιλιάδα, Ελλάς και Έλληνες ήταν τα ονόματα της φυλής (που αποκαλούνταν επίσης και Μυρμιδόνες) και ήταν εγκατεστημένη στη Φθία, με ηγέτη τον Αχιλλέα.Απάντηση
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ24/07/201608:26

Να μην λετε τον χριστιανο ρατσιστη. Παντα αυτο κανετε. Ακομη και ο αθεος συριζα υπερ μωαμεθανων παιρνει θεση, γιατι ; Επειδη οι μωαμεθανοι ειναι χαμενοι απο χερι ουτως η αλλως. Τι σοι θρησκεια ειανι ο μωαμεθανισμος που προτρεπει τους πιστους του να σκοτωνουν για να πανε στον παραδεισο, να τρωνε πιλαφι και να εχουν 40 παρθενες; Η νεα ταξη και η παγκοσμιοποιηση κατηγορει τους χριστιανους, και υπερασπιζεται τους μωαμεθανους επειδη τη βολευει. Η νεα ταξη θελει τον κοσμο ειτε αθεο, ειτε ανωμαλο, ειτε αλλης θρησκειας διαφορετικης απο το χριστιανισμο. Και ο καθολικισμος ειναι επισης ενα οργανο της νεασ ταξης πραγματων με σκοπο να πλανησει τον κοσμο. Λεμε οχι στη νεα ταξη , στις νεες ταυτοτητες και σε καθε μορφη φακελωματος, Ειτε τους αρεσει ειτε οχι. Δε θα περασει το κεφι των πονηρων σιωνιστων.Απάντηση
Φόρτωση περισσότερων σχολίων(65)

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Όνομα *
Ε-mail
Σχόλιο *

2500 χαρακτήρες απομένουν



* Υποχρεωτικά πεδία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου