Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Συνελήφθη για πορνεία η 55χρονη αδερφή της Μαράια Κάρεϊ

Έκκληση της αστυνομίας στους πέλατες της Άλισον Κάρεϊ


Σύμφωνα με την Daily Freeman, η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ συνελήφθη με την κατηγορία της πορνείας στο Saugerties της Νέας Υόρκης.

Η 55χρονη Άλισον συνελήφθη ....από την αστυνομία σε μια μυστική έρευνα σε ένα ξενοδοχείο αγνώστων στοιχείων στην περιοχή Saugerties. Ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, συνέλαβε την Άλισον όταν αυτή του «ζήτησε χρήματα με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες», σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της περιοχής, Τζόζεφ Σινάγκρα, δήλωσε πως προχώρησαν σε αυτή την έρευνα όταν είδαν διαφήμιση της Άλισον για τις πυηρεσίες της στο διαδίκτυο.



Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό «People» πως οι δύο αδερφές έχουν αποξενωθεί τα τελευταία χρόνια. «Η Μαράια φροντίζει όλη την οικογένειά της και είμαι σίγουρος πως αυτό είναι πολύ οδυνηρό για την ίδια» δήλωσε.

Σύμφωνα με το περιοδικό η διαφήμιση της Άλισον που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή ανέφερε: «Είμαι μια όμορφη κοπέλα που ψάχνει για άνδρες που θέλουν να διασκεδάσουν και να μπουν σε έναν κόσμο απόλαυσης που άλλες γυναίκες δεν μπορούν να σας παρέχουν». Η Άλισον μάλιστα ανέφερε στη διαφήμιση και το διάσημο τραγούδι της αδερφής της «Fantasy».

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο πως «θα μπορούσε να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ανθρώπους που είχαν σεξουαλικές επαφές με την Κάρεϊ». Ο ίδιος ζητά από αυτούς να επισκεφθούν έναν γιατρό, ιδιαίτερα αν δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Η δίκη της αναμένεται να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου