Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ


Αφού διέλυσε την ιστορική παράταξη της νεολαίας στην Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος επιδιώκει λέει να την...επανίδρυση...με απλά λόγια να βάλει δικούς του παντού ώστε να μην αποτελεί πονοκέφαλο η νεολαία του κόμματος. Δεν είναι όμως εύκολα τα πράγματα. ΄Ηδη στην Μακεδονία έχει ξεκινήσει τις ζυμώσεις που στην ουσία σημαίνουν υπονόμευση του Βασίλη Γεωργιάδη .....που εάν γινόντουσαν τώρα εκλογές στην Βόρεια Ελλάδα θα έβγαινε πρώτος με διαφορά.

Η επταμελής επιτροπή των τσιρακίων του Κυριάκου κοιτά πως θα αποκλείσει υποψηφιότητες των ισχυρών σε όλη την χώρα. Δύσκολο. Κι ακόμα πιο δύσκολο γιατί το κλίμα στην νεολαία δεν είναι και τόσο ευχάριστο για τον Κούλη.

Τρία είναι τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής πως θα διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου: ο Κώστας Δέρβος, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Παύλος Μαρινάκης, που είχε στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προεκλογικά και ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος της ένωσης νέων δικηγόρων.
Οι παλιές εγγραφές εξακολουθούν να ισχύουν. Το ίδιο διάστημα και στην ίδια ιστοσελίδα, κάθε μέλος θα μπορεί είτε να θέσει υποψηφιότητα για σύνεδρος είτε με τη μία και μοναδική ηλεκτρονική του υπογραφή να υποδείξει κάποιον άλλον για σύνεδρο. Κάθε υποψήφιος που συγκεντρώνει 30 μοναδικές υπογραφές μελών, θα αναδεικνύεται σύνεδρος.

Όλα καλά φτιαγμένα για να γίνει απλώς η ΟΝΝΕΔ μια απονευρωμένη νεολαία που θα ρωτά τα κεντρικά γραφεία στην ...λαχαναγορά για το ποια στάση θα τηρήσει σε κάθε περίπτωση. Τα διέλυσε όλα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου