Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

Άρθρο ΝΤΡΟΠΗ του Μανδραβέλη για την Αίγινα - Τον θέλουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ο φιλοακροεοδεξιός αρθρογράφος  Πάσχος Μάνδραβέλης ξαναχτύπησε, από τις σελίδες της "Καθημερινής" με αφορμή το τραγικό συμβάν ....
της Αίγινας.
Ο Πάσχος Μανδραβέλης ευθυγραμμίζεται πλήρως με τους συκοφάντες της Αίγινας και θέτει και αυτός παρόμοια ερωτήματα με τις ακροδεξιές φυλλάδες. Μάλιστα δεν διστάζει να καταφύγει σε ειρωνείες... πάνω στα φέρετρα των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος στον Σαρωνικό.
Γράφει μεταξύ άλλων ο Μανδραβέλης:
"Στην περίπτωση του τραγικού δυστυχήματος υπάρχουν και κάποια επιπλέον στοιχεία, όπως το γεγονός ότι για πρώτη φορά στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ένας υπουργός όχι μόνο ξεκουνήθηκε ταχύτατα, αλλά ανέλαβε να κάνει τη δουλειά όλων: την ενημέρωση που θα έκανε το Λιμενικό, την ανάκριση που θα έκανε ο δικαστικός λειτουργός κ.λπ. Είναι λογικό να εγερθούν υποψίες από τόσο ξαφνικό ζήλο και τόση πολλή –Πρώτη Φορά– δουλειά. Να σημειώσουμε επίσης ότι η κ. Oλγα Γεροβασίλη δεν χρησιμοποίησε για να υπερασπισθεί την κυβέρνηση ένα καταλυτικό επιχείρημα: «Βρε κουτά... Αν ήταν να πάνε διακοπές τρεις υπουργοί, δεν θα τους διέθετε το ΥΕΘΑ μιαν ακταιωρό για να μετακινηθούν με την άνεσή τους και εξόδοις των φορολογουμένων;".
Μετά από αυτά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την φυλλάδα "Μακελειό" ετοιμάζουν πρόταση στον ομοϊδεάτη τους Πάσχο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου