Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

Ο Σαμαράς (σε ΕΛΣΤΑτική απόγνωση) κηρύσσει πόλεμο σε Καραμανλή – Μεϊμαράκη


samaras-antinews

Αντώνης Σαμαράς:

Ο συνεργός της συγκάλυψης του σκανδάλου του ΠΑΣΟΚ για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, προκειμένου ο ίδιος να γίνει πρωθυπουργός συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012,
> Ο άνθρωπος που έριξε τη ΝΔ το 1993 και βοήθησε το ΠΑΣΟΚ να μείνει στην εξουσία για 10 χρόνια!

Αυτός ο απίθανος τύπος, χρησιμοποιεί το...
διαδικτυακό εργαλείο του antinews (που τώρα ακόμη χρηματοδοτείται από Τράπεζα, όπως και κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά εισέπραξε τσουβάλια χρημάτων από σχεδόν όλες τις τράπεζες) για να επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή, τον ηγέτη που τον έβγαλε από το ντουλάπι, ως δείγμα ενότητας, και τον έκανε ευρωβουλευτή – ο Σαμαράς στη συνέχεια έγινε υπόδειγμα ευρωβουλευτή τουρίστα και υπουργού παρτάκια με αποκορύφωμα τους διορισμούς στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Με αυτή την υποκουλτούρα του λαϊκισμού και της χωριάτικης αγνωμοσύνης, ο Αντώνης Σαμαράς, με συνεχή καθημερινή αρθρογραφία στο παρασιτικό blog του, εγκαλεί τον Καραμανλή και τους Καραμανλικούς, που δεν το «βουλώνουν» για το κακούργημα της ΕΛΣΤΑΤ, το σκάνδαλο που άλλαξε την ιστορία της Ελλάδας. Ο Αντώνης Σαμαράς, θέλει όλα να μείνουν στο σκοτάδι, γι αυτό και δεν έκανε εξεταστική για το πως μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο, όπως λαΐκιζε από τα Ζάππεια.

Ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα γινόταν αρχηγός της ΝΔ, έστω και με τη γνωστή νοθεία διατυπωμένη από τα χείλη της Ντόρας Μπακογιάννη, αν δεν είχε «πέσει» ο Κώστας Καραμανλής. Όσοι τον συναναστράφηκαν το 2009, θα θυμούνται τον αγώνα που έκανε όλη η Πολιτική Άνοιξη και σύσσωμη ψήφιζε ΠΑΣΟΚ για να φύγει η ΝΔ! Για να παραδοθεί η Ελλάδα στο «Λεφτά Υπάρχουν» και το Μνημόνιο. Τον ίδιο αγώνα έκανε ο πυρήνας της Πολιτικής Άνοιξης και το 2015, σύσσωμος ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ή/και ΣΥΡΙΖΑ, για να μην γίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Πρωθυπουργός, και να επανέλθει ο Αντώνης Σαμαράς δικαιωμένος αρχηγός!

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο διαχρονικός δολοπλόκος με σκοτεινές διαδρομές σε όλη του την πολιτική καριέρα, σήμερα μέσω του εμετικού blog, παραδίδει μαθήματα δήθεν Νεοδημοκρατικής ενότητας κατά του Τσίπρα (την ίδια που δεν είχε δείξει αυτός προδοτικά το 1993, το 2009 και το 2015) και ζητά από τον Καραμανλή και τον Μεϊμαράκη να σιωπήσουν για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και του ΠΑΣΟΚ… με το επιχείρημα ότι θα διασπαστεί η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του φταίει και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που έχει το «θράσος» να απαντήσει στις επιθέσεις του Ψυχάρη και δεν υποτάσσεται στον τεράστιο εκδότη.
Γιατί άραγε να διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία για ένα σκάνδαλο που αφορά το ΠΑΣΟΚ και που έστειλε την Ελλάδα στην «αλληλέγγυα» αγχόνη ΔΝΤ-Ευρώπης; Μα μιλάμε κυρίως για το σάπιο ΠΑΣΟΚ του 2009 που έγινε ΣΥΡΙΖΑ εξουσίας το 2015. Οι ίδιοι είναι! Που είναι το πρόβλημα; Γιατί μία τέτοια πολιτική μάχη δεν θα έβγαζε νικήτρια την κεντροδεξιά παράταξη που το 2009 είχε πει μόνο την αλήθεια; Γιατί δεν θα κέρδιζε η Ελλάδα, αν αποκαλυπτόταν πολιτικά και νομικά η απάτη εις βάρος της;
Εδώ ακριβώς είναι που βρωμά η υπόθεση για τον Σαμαρά, καθώς επάνω στο αφήγημα της χρεοκοπίας της Ελλάδας και στην πολιτική λεηλασία κατά του Καραμανλή, στήθηκε το σενάριο της σωτηρίας από τους Παπανδρέου, Σαμαρά-Βενιζέλο και μετέπειτα Τσίπρα-Καμμένο. Όπως επίσης στήθηκε και η σωτηρία των ξένων τραπεζών και funds που δάνεισαν την Ελλάδα και σήμερα αγοράζουν τα πάντα στη χώρα μας σε ευτελιστικές τιμές. Όλο αυτό που τόσο βρωμά, είναι που δεν θέλει να διαταράξει το σύστημα νταβατζήδων εντός και εκτός της Ελλάδας και εδώ είναι η ευθύνη των καλών υπαλλήλων «Βήματος», «antinews» και άλλων, ακόμη και οι Financial Times επιστρατεύτηκαν για να γράψουν υπέρ του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ. Τόσο θηριώδη είναι τα συμφέροντα που θέλουν την Ελλάδα για πάντα δουλικό.

Αλλά ο Αντώνης Σαμαράς το «τερματίζει» στην αρθρογραφία του στο κατάπτυστό του blog, πιστεύει πως ο ίδιος και η ακροδεξιά παρέα του που έφτασαν τη ΝΔ στο 14% και την διέσπασαν πολλάκις μέσα σε 2 χρόνια, είναι καλύτεροι αν και όψιμοι ΝεοΔημοκράτες της Πολιτικής Άνοιξης, από τον παντοτινό Νεοδημοκράτη Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που την έφτασε στο 29%. Νούμερα με νούμερα, μπογιατζήδες του antinews.
Και κάτι ακόμη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο «Βαγγέλας» όπως τον ονομάζετε, δεν πάτωσε στις εσωκομματικές εκλογές όπως αναφέρετε. Να θυμίσουμε πως πολλές δεκάδες χιλιάδες ψήφοι παραμένουν χωρίς ταυτότητα. Τόσες και με το παραπάνω, όσες χρειάζονται για να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα. Μήπως να υποθέσουμε πως ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, του μεταλαμπάδευσε και την τέχνη της νοθείας του 2009; Δεν το λέμε εμείς… η αδερφή του Κυριάκου η Ντόρα είχε πει πως ο Αντώνης Σαμαράς πήρε με νοθεία τη ΝΔ. Τότε είχε πέσει το σύστημα… και τώρα είχε πέσει το σύστημα για την ακρίβεια δεν σηκώθηκε ποτέ! Τι σύμπτωση…

Θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ! Η σπουδαία γραμμή κρούσης Ψυχάρης – Σαμαράς – Παπανδρέου – Σημίτης – νέοΠΑΣΟΚ – πρόθυμοι γελοίοι της νέας ΝΔ που τάσσονται υπέρ του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ και του ξεπουλήματος της Ελλάδας, αυτή τη φορά δεν θα τη βγάλουν καθαρή. Οι άθλιες επιθέσεις σε Καραμανλή και Μεϊμαράκη, σε αυτούς που μίλησαν για εθνική ενότητα και δεν έσκυψαν το κεφάλι, δεν θα περάσουν.

Και το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ ήταν η δικαιολογία για ριχτεί η Ελλάδα στα δόντια ξένων και εγχώριων νταβατζήδων και να πληγεί η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής παραγωγής. Αυτούς θέλετε να συγκαλύψετε μέσα στο σκοτάδι, Σαμαράδες!

Θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου