Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Ο Γιακουμάτος "κόβει" την κόρη του από τα ψηφοδέλτια για να κατέβει ο ίδιος


Η Εβίνα Γιακουμάτου θα πρέπει να περιμένει τη σειρά της


«Άντε, μια τελευταία κάθοδο πάλι εγώ και μετά είναι η σειρά σου», φέρεται της να είπε ξανά. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Η φράση αυτή, άλλωστε, πρέπει να ακούγεται εδώ και χρόνια στο σπίτι της οικογένειας Γιακουμάτου.

Τι και αν.....
η κόρη Εβίνα εκλέχθηκε, κατά το πρόσφατό συνέδριο του κόμματος, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και ετοιμαζόταν να ανοίξει τα φτερά της; Φαίνεται πως ο μπαμπάς Γεράσιμος άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κατέβει και πάλι ο ίδιος. Ο επί χρόνια Βουλευτής και πρώην Υπουργός της ΝΔ γνωρίζει από μόνος του, ως παλιός στο κουρμπέτι, ότι η εποχή ζητά ανανέωση και ότι η αποστολή που αναλαμβάνει θα είναι -αυτή τη φορά- ακόμα πιο δύσκολη.

Γι αυτό και δε μένει στάσιμος και ξεκινάει από τώρα το κυνήγι του σταυρού. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι αρχίζει από τώρα τις δυναμικές συγκεντρώσεις. Και η αρχή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr, σηματοδοτείται από την άλλη κιόλας εβδομάδα, με το ραντεβού του Μάκη Γιακουμάτου με τους φίλους του να δίνεται στα αγαπημένα του Δυτικά Προάστια και τα ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων….

Α.Α.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου