Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

Ποιο ισοδύναμο για τον ΕΝΦΙΑ θα εξαγγείλει στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (σσ άντε να δούμε)


Τι ανέφερε σε φιλική συζήτηση με δημοσιογράφους


Φιλική συζήτηση με δημοσιογράφους είχε το βράδυ της Παρασκευής, στο Ηλέκτρα Παλλάς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της ομιλίας του το Σάββατο προς τους εκπροσώπους....
των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", όπου αναμένεται, μεταξύ άλλων, να δώσει τη μάχη των ισοδυνάμων.

Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ανέφερε ότι η μείωση κατά 30% - 800 εκατ. ευρώ - θα προέλθει από περικοπές στον δημόσιο τομέα κατά 1 δις. Μάλιστα, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε:

«Μην μου πείτε ότι δεν μπορούμε να περικόψουμε 1 δις ευρώ από δαπάνες του δημοσίου αμέσως. Και δεν αναφέρομαι σε απολύσεις εργαζομένων», φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Πολυτεχνείο των Χανίων, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, διαθέτει μια πολύ καλή έκταση, την οποία μπορεί να νοικιάσει για 500.000 ευρώ το μήνα.

«Ο χώρος παραμένει ανεκμετάλλευτος έχοντας καταλειφθεί από αντιεξουσιαστές. Εμείς ξέρουμε πως γίνεται η δουλειά. Και το ξέρετε αυτό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. από το βήμα της ΔΕΘ θα εξαγγείλει αναλυτικά προγράμματα για την υγεία και την Παιδεία.

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με πρυτάνεις, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων και το περίπτερο των Παραπολιτικών.

Δ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου