Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Η σιωπή του υπήρξε εκκωφαντική. Υπήρξε...
Διαφωνούμε, όπως και οι περισσότεροι εξ εκείνων που εκτιμούν ότι μόνον ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και την σκληρή πραγματικότητα, πως θα πρέπει αυτή η σιωπή να συνεχίζεται.
Γι' αυτό και το υποστηρίζουμε συνεχώς και διαφωνούμε -μόνον σε αυτό το βασικό σημείο -με εκείνους που πιστεύουν, τα ίδια με εμάς, όσον αφορά στην πολιτική βαρύτητα .....της παρουσίας του, αλλά θεωρούν ορθή προφανώς, την συνέχιση της σιωπής του.
Πιστεύουμε ότι η παράταξη και ο τόπος, έχει ανάγκη τον Κώστα Καραμανλή.
Δεν θεωρούμε και μακάρι για το καλό της παράταξης να διαψευσθούμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες της Νέας Δημοκρατίας και να δώσει μεθαύριο ως πρωθυπουργός...εάν εκλεγεί, λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα του τόπου.
Επίσης το έχουμε και πάλι γράψει, ότι ο σεβασμός στην επιλογή της σιωπής του Κώστα Καραμανλή, δεν σημαίνει και σιωπή όσων πιστεύουν σε αυτόν και θεωρούν ότι απαιτείται να επιστρέψει.
Ο ίδιος προφανέστατα, θεωρεί ότι υπάρχει πρόεδρος στην Νέα Δημοκρατία και δεν θα επιθυμούσε με κανέναν τρόπο και λόγο χαρακτήρα, ακέραιος και στο πλαίσιο των θεσμών πάντοτε, να δημιουργήσει πρόβλημα στον νυν "αρχηγό".
Εμείς θεωρούμε- και εάν προσεκτικά μελετήσει κανείς και τις απαντήσεις των υποστηρικτών του στο διαδίκτυο και όχι μόνον, θα διαπιστώσει ότι δεν είμαστε μόνοι μας... -πως η παρέμβασή του, θα σήμαινε σωτηρία, για την παράταξη και για τον τόπο.
Υπό την έννοια αυτή, ούτε σε υπόγεια διαμορφώνουμε ίντριγκες, ούτε μας ενδιαφέρει συμφεροντολογικά η επιστροφή του.
Ξεκάθαρα, αυτή είναι η γνώμη μας και την υποστηρίζουμε, χωρίς να έχουμε πότε ψέξει εκείνους που θεωρούν ότι θα πρέπει να βρίσκεται εσαεί ο Κώστας Καραμανλής ως ...παρακαταθήκη στο περιθώριο. Σεβαστή και η δική τους άποψη, αλλά διαφωνούμε.


Ο Καραμανλής απαιτείται να λύσει την σιωπή του, να παρεμβαίνει και να επιστρέψει .
Απλά, λιτά, κατανοητά, ειλικρινά, χωρίς ίχνος παρερμηνειών.
Εάν δεν θέλει, τότε σεβαστή η γνώμη του, εμείς θα ελπίζουμε ότι θα αλλάξει κάποια στιγμή άποψη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου