Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;

Όπως διαβάζουμε στα παραπολιτικά, η διαφορά που έχει ο Κυριάκος από τον Τσίπρα, μπορεί να εξαργυρωθεί μόνον, μέσα από τα γκισέ του Δημοσίου. Δηλαδή ο Κούλης, θα υποσχεθεί κάτι για το δημόσιο; Τελικά...θα τους απολύσει ή όχι; Αφού ειπε και στην Θεσσαλονίκη ότι δεν θα τους απολύσει, τώρα σκέπτεται να επιβραβεύσει τους αρίστους. Μαζί και εμείς, μόνον που πολλές φορές στο παρελθόν, έχει γίνει κάτι το αντίστοιχο σε άλλες κυβερνήσεις και δεν φαίνεται να ίδρωσε το αυτί, κανενός.... δημοσίου υπαλλήλου.

Αντιθέτως, οι δημόσιοι υπάλληλοι θυμούνται πολύ καθαρά ότι ο Κούλης τους είπε στην Θεσσαλονίκη, ότι δεν θα τους κάνει...καμμία αύξηση. Δεν θα απολυθείτε, αλλά αυξήσεις γιοκ. Τώρα, ιδέες του τύπου...με εμάς οι δημόσιοι υπάλληλοι... θα είναι καλύτερα από ότι είναι σήμερα με τον Σύριζα, είναι επιχειρήματα για μικρά παιδιά.

Ο δημόσιος υπάλληλος έχει συνηθίσει στα χάδια. Μια οι απολύσεις, που τις πήρε πίσω ο Κούλης, δυο το γεγονός ότι θέλει αυξήσεις και ο Κούλης τις απέκλεισε, δεν υπαρχει ούτε μια πιθανότητα να τους ξανακερδίσει, αφού πλέον δεν του έχουν εμπιστοσύνη...
Όλο φαεινές ιδέες είναι στην Νέα Δημοκρατία του Κούλη.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου