Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

4-10-2016 7 χρόνια μετά!



Posted by olympiada

Εφτά χρόνια μετά!
Τι θυμάμαι….. Σαν σήμερα ξεκίνησε αυτή η εποχή!!!!!!! Ποια εποχή; Η εποχή απαξίωσης της Ελλάδος! Η επίθεση στον απλό Έλληνα, η επίθεση στην λογική! Η αποχώρηση της Ελλάδος από τις αγορές! Η τελική ευθεία για την υπαγωγή της Χώρας στα Μνημόνια! Η επικράτηση του αρχιπροδότη Ζαβού στην εξουσία! Το μεγαλύτερο έγκλημα ενός λαού στην λογική! Τότε που ο κακός Καραμανλής έχασε την εξουσία στην δίνη του (!!!!!) σκανδάλου του Βατοπαιδίου, της επικράτησης του ορισμού του …..Κουρασμένου, την εκείνη νοοτροπία που ουσιαστικά οι διάφοροι ηλίθιοι επέβαλαν για να γυρίσει ο …….σοσιαλισμός στην Χώρα! Τραγικές στιγμές, μια εθνικής προδοσίας, του εθνικού ολετήρα των «λεφτά υπάρχουν»! Κανείς δεν είπε τίποτα που τελικά …..λεφτά δεν υπήρχαν! Κανείς ακόμα και τώρα δεν πλήρωσε για το σκάνδαλο Γεωργίου! Ακόμα ο Ζαβός είναι ελεύθερος και παίρνει σύνταξη πρωθυπουργού!!!!
Ακόμα περιμένουνε την απάντηση στο ερώτημα, ποιος φταίει και μπήκαμε σε αυτόν τον κυκεώνα; Άναρθρες κραυγές των ηλιθίων πως έφταιγε ο Καραμανλής και διακυβέρνηση του απλά πια χάθηκαν! Μόνο ο ολετήρας Ζαβός της Μαργαρίτας τολμά να μιλά ακόμα! Σήμερα εφτά χρόνια μετά ακούγεται ως τρελό το χθες το πριν από το 2009!!!! Χάθηκαν τα πάντα!!!! Φτώχια, ανέχεια παντού! Ανεργία, μαζική μετανάστευση της νεολαίας, μαζική εισβολή λαθρομεταναστών στην Χώρα, και το πιο βασικό: Ολική χρεοκοπία της αισιοδοξίας του Λαού για το μέλλον! Το απόλυτο τίποτα!
Σήμερα λοιπόν μόνο μια απάντηση θα ήθελα στην υποτιθέμενη ερώτηση: Όλοι εσείς που πιστέψατε τον Ηλίθιο, είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας; Όλοι εσείς που δεν πήγατε να ψηφίσατε στο 2009, τιμωρώντας τον κακό Καραμανλή που δεν σας έκανε το Ρουσφέτι, τι λέτε; Τουλάχιστον μια συγνώμη για την επιλογή σας την ζητήσατε από τα παιδιά σας;







Τρελάκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου