Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚAΝΟΥΝ...

Δεν ήθελαν να βάλουν τίποτα, για το θέμα της διόγκωσης του ελλείμματος. Αναγκάσθηκαν από τις αποκαλύψεις και τον σάλο, που ξεσήκωσαν κασέτες και στοιχεία, να το βγάλουν πρωτοσέλιδο. Ξεσηκώθηκαν, εναντίον εκείνων που αποκάλυπταν τα ψέματά τους και τους σχεδιασμούς μιας ομάδας ηλιθίων και επικίνδυνων ανθρώπων.
Τώρα ήλθε το σχέδιο Πυθία. Μόνον ηλίθιος, δεν θα καταλάβαινε από τα στοιχεία που παρουσιάζονται ,το τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσο αληθινά είναι όλα αυτά, που άλλοτε θα τα βλέπαμε σε...ταινίες τρόμου.. Άρχισαν να τα βγάζουν πρωτοσέλιδα, να υπάρχουν πάλι αντιδράσεις ...Και που να δούνε την συνέχεια...

Όμως είναι αλήθεια, ότι πες πες, όλο και κάτι μένει. Έτσι λειτουργούσαν μέχρι σήμερα τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, έτσι δημιουργούσαν τον όλεθρο και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου πείσθηκε. 

Έως ότου βγήκε η αλήθεια στο φως και ξεδιπλώνονται τα ψέμματα και οι σχεδιασμοί: 
Πως διογκώθηκε το χρέος, βήμα προς βήμα. Πως ξεπούλησαν την χώρα, εκείνοι που είχαν συμφωνήσει επισήμως με τους Αμερικάνους, ότι θα σταματήσουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική του Κώστα Καραμανλή και θα τα δώσουν όλα. Ακόμα και την πατρίδα.

Σιγά σιγά, όλα αποκαλύπτονται. Βρωμιές, πιέσεις, σχέδια...Και φυσικά ολοκληρώνεται η μεγάλη δικαίωση του Κώστα Καραμανλή.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου